nacs85 29.08.2024 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Cześć, Mam stary dom przy drodze a chcę wymienić dach i wypuścić z 40cm nad rów powiatowy. Jakie są szanse że powiat się zgodzi na takie rozwiązanie, rozumiem że muszę zgłosić takie rozwiązanie a dom stoi przy samym rowie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2024 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 8 minut temu, nacs85 napisał: Cześć, Mam stary dom przy drodze a chcę wymienić dach i wypuścić z 40cm nad rów powiatowy. Jakie są szanse że powiat się zgodzi na takie rozwiązanie, rozumiem że muszę zgłosić takie rozwiązanie a dom stoi przy samym rowie. Dzięki Ważne jest jak daleko dom stoi od granicy znaczy się gdzie leży granica działki między domem a drogą powiatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacs85 29.08.2024 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Granicą jest rów a dom jest na samej granicy posadowiony przy rowie, granicą jest koniec ściany początek rowu (rów szer. 160cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2024 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Wg przepisów nie może poza granice nic wychodzić ale bywają odstępstwa i o to musiałbyś się popytać w gminie czy w starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts