Salud 08/29/24 08:51 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 29 Cześć wszystkim! Jestem w trakcie urządzania nowego biura dla mojej firmy i chciałbym, żeby miało ono niepowtarzalny charakter. Zastanawiam się nad meblami w stylu vintage, ale nie mam pewności, czy będą odpowiednie do przestrzeni biurowej. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi meblami w miejscu pracy? Natknąłem się na ciekawe meble drewniane vintage, ale zastanawiam się, jak sprawdzą się one w codziennym użytkowaniu. Czy są wygodne? Jak wyglądają po kilku latach? Będę wdzięczny za Wasze opinie i ewentualne sugestie co do wyboru konkretnych mebli do biura w tym stylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/29/24 09:09 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 29 Jakie biuro prowadzisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salud 08/30/24 05:38 PM Author Zgłoś naruszenie Share Posted August 30 Hey, 20 godzin temu, d7d napisał: Jakie biuro prowadzisz? nie prowadzimy biura, tylko zaczynamy urządzać nowe biuro i wpadł taki pomysł czy może zrobić inne niż wszyscy, bo każdy robi w nowoczesnym w stylu, a my może zróbmy to to w retro, vintage, industrial. Taka oryginalność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/30/24 05:49 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 30 Pytanie dotyczyło branży biura które urządzasz dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfir 08/30/24 09:59 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 30 4 godziny temu, Salud napisał: Hey, nie prowadzimy biura, tylko zaczynamy urządzać nowe biuro i wpadł taki pomysł czy może zrobić inne niż wszyscy, bo każdy robi w nowoczesnym w stylu, a my może zróbmy to to w retro, vintage, industrial. Taka oryginalność jak ma być dobrze i oryginalnie to zatrudnij projektanta wnętrz. On ci dobierze i styl i meble i dodatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gondoljerzy 09/04/24 01:46 PM Zgłoś naruszenie Share Posted Wednesday at 01:46 PM (edited) Nie jestem pewien, czy warto urządzać biuro starymi meblami. Takie meble już sporo przeszły i nigdy nie masz pewności czy odnowiono je porządnie, czy tylko upudrowano pryszcza. Z kolei styl vintage nie musi oznaczać starych mebli, ale mogą być nowe meble w starym stylu. Edited Wednesday at 01:47 PM by gondoljerzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregos11 09/06/24 09:08 AM Zgłoś naruszenie Share Posted Friday at 09:08 AM Kup stare meble, a nie żadne vintage. Będziesz miał styl i klasę jak kupisz coś w dobrym stanie. Kolejna sprawa to cena. Dobra jakość renowacji jest dosyć kosztowana. Wybierz sobie jakiś styl i szukaj na znanym portalu aukcyjnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts