Miesięcznik Murator ONLINE

Jump to content

Poszukuję unikalnych mebli do nowego biura - czy ktoś ma doświadczenie z meblami vintage?

Salud

Recommended Posts

Cześć wszystkim! Jestem w trakcie urządzania nowego biura dla mojej firmy i chciałbym, żeby miało ono niepowtarzalny charakter. Zastanawiam się nad meblami w stylu vintage, ale nie mam pewności, czy będą odpowiednie do przestrzeni biurowej. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi meblami w miejscu pracy? Natknąłem się na ciekawe meble drewniane vintage, ale zastanawiam się, jak sprawdzą się one w codziennym użytkowaniu. Czy są wygodne? Jak wyglądają po kilku latach? Będę wdzięczny za Wasze opinie i ewentualne sugestie co do wyboru konkretnych mebli do biura w tym stylu.

Hey,

20 godzin temu, d7d napisał:

Jakie biuro prowadzisz? :D

nie prowadzimy biura, tylko zaczynamy urządzać nowe biuro i wpadł taki pomysł czy może zrobić inne niż wszyscy, bo każdy robi w nowoczesnym w stylu, a my może zróbmy to to w retro, vintage, industrial.

Taka oryginalność

4 godziny temu, Salud napisał:

Hey,

nie prowadzimy biura, tylko zaczynamy urządzać nowe biuro i wpadł taki pomysł czy może zrobić inne niż wszyscy, bo każdy robi w nowoczesnym w stylu, a my może zróbmy to to w retro, vintage, industrial.

Taka oryginalność

jak ma być dobrze i oryginalnie to zatrudnij projektanta wnętrz. On ci dobierze i styl i meble i dodatki.

Nie jestem pewien, czy warto urządzać biuro starymi meblami. Takie meble już sporo przeszły i nigdy nie masz pewności czy odnowiono je porządnie, czy tylko upudrowano pryszcza.  Z kolei styl vintage nie musi oznaczać starych mebli, ale mogą być nowe meble w starym stylu. 

Edited by gondoljerzy