Gość 11.09.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Mam w mieszkaniu drewnianą podłogę (deski podłogowe, na których ułożone sa płyty wiórowe). Na takiej podłodze chciałbym ułożyć gres. Jaką siatkę należy zastosować i jaki klej, tak, aby cała konstrukcja była jak najlżejsza ( ze względu na drewniany strop) Spotkałem się z wieloma opiniami odnośnie siatki. Jedni uważają, że powinna być w włókna szklanego, inni, że metalowa, a może kotoś zna taki problem z własnej praktyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 11.09.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 U siebie tez mam drewniane stropy(dom poniemiecki)założylem siatkę stalową o oczkach 5x5cm drut2,5mm zalalem to betonem ok.4cm,na to płytki na zwykły klej.Stoi to sobie już trzeci rok i nie zauważylem by coś się złego działo.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 A czy siatkę mocowałeś w jakiś sposób w ścianach czy tylko układałeś na podłodze i mocowałeś do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 11.09.2002 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Na deski folia,na to siatka lekko podniesiona,dla pewności możesz dac podwójnie.MarioZapomniałem dodać,siatkę kupilem w sklepie gotową-zgrzewaną._________________ [ Ta Wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2002-09-12 07:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts