Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przytulny dom NatkiB

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Natka wejdź na album Onetu zaloguj się, wybierz opcję pokaż miniatury (wtedy będzie widać zdjęcia) skopiuj adres i po prostu wklej, powinno działać :lol:

No to pospiesz się, bo ciekawa jestem :lol: :lol: :lol:

Napisz coś o projekcie żeby było wiadomo co się ogląda.

ps. już dawno chciałam się Ciebie zapytac jaki domek budujesz, czy to ten sam co na emblemacie?

Natka wejdź na album Onetu zaloguj się, wybierz opcję pokaż miniatury (wtedy będzie widać zdjęcia) skopiuj adres i po prostu wklej, powinno działać :lol:

No to pospiesz się, bo ciekawa jestem :lol: :lol: :lol:

Napisz coś o projekcie żeby było wiadomo co się ogląda.

ps. już dawno chciałam się Ciebie zapytac jaki domek budujesz, czy to ten sam co na emblemacie?

domek już jest wybudowany :) to ten w emblemacie. Teraz go wykańczam (on mnie na szczęście nie, bo kupiłam wybudowany w stanie surowym plus :) )

No właśnie Natka bo coś mi nie pasowało. Pamiętam Twoje posty na temat poszukiwań projektu a tu nagle pojawił sie emblemacik z gotowym domkiem, pomyślałam ale szybka babka :D

No ale napisz co to za projekt, ile metrów itd.

No i gdzie ten link, bo więcej chciałabym zobaczyć :D czatuje tu od rana :(

projekt jest indywidualny, z tego co wiem robiony był na zamówienie (dom kupowałam nie od dewelopera, tylko od faceta, który budował dla siebie).

Natka... a czemu ty się tak wstydzisz? Piękny masz domek i dopiero teraz się nim chwalisz :wink:

Bardzo mi się u Ciebie podoba jest tak przytulnie i domowo. Mała księżniczka pewnie też się świetnie czuje w swoim apartamencie :D

W salonie masz parkiet czy panele i jak się to sprawuje? No i ostatnie pytanie ile metrów powierzchni ma ten domek, bo z zewnątrz wydaje się niezbyt duży a w środku wcale tego nie widać.

Natka... a czemu ty się tak wstydzisz? Piękny masz domek i dopiero teraz się nim chwalisz :wink:

Bardzo mi się u Ciebie podoba jest tak przytulnie i domowo. Mała księżniczka pewnie też się świetnie czuje w swoim apartamencie :D

W salonie masz parkiet czy panele i jak się to sprawuje? No i ostatnie pytanie ile metrów powierzchni ma ten domek, bo z zewnątrz wydaje się niezbyt duży a w środku wcale tego nie widać.

Dom ma 130 m kw plus 16 m kw garaż. Obfotografuję go ze wszystkich stron i dam większe zdjęcie - wtedy będzie można go trafnie ocenić :) Faktycznie - z zewnątrz wygląda na nieduży. Z resztą gdzież moje 130 metrów do rezydencji np. Miecza :) Ale dla 3-osobowej rodziny (matka z córką i babcią, mężczyzn brak :) - miejsca jest dosyć. Nie robiłam zdjęć pokoju mojej mamy (to jej "twierdza"), sypialni i gabinetu, z którego chcę zrobić garderobę (dwa ostatnie pomieszczenia są jeszcze w proszku :) )

Dzięki za miłe słowa!