NatkaB 26.01.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jak wstawić link do albumu ze zdjęciami na Onecie - ale tak, aby nie trzeba było się do albumu logować? Dzięki z góry za pomoc P.S. Zmieniłam tytuł posta, bo zdjęcia są już dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.01.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Natka wejdź na album Onetu zaloguj się, wybierz opcję pokaż miniatury (wtedy będzie widać zdjęcia) skopiuj adres i po prostu wklej, powinno działać No to pospiesz się, bo ciekawa jestem Napisz coś o projekcie żeby było wiadomo co się ogląda. ps. już dawno chciałam się Ciebie zapytac jaki domek budujesz, czy to ten sam co na emblemacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 natka - znajdz w onecie swój album ale nie loguj się i wtedy skopiuj adres a my sobie obejrzymy zdjątka. Jak się zalogujesz to nam wyświeli się ekran do logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.01.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 upss... nie wiedziałam ale przynajmniej już sie dowiedziałam i jak będzie trzeba to dobrze wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Natka wejdź na album Onetu zaloguj się, wybierz opcję pokaż miniatury (wtedy będzie widać zdjęcia) skopiuj adres i po prostu wklej, powinno działać No to pospiesz się, bo ciekawa jestem Napisz coś o projekcie żeby było wiadomo co się ogląda. ps. już dawno chciałam się Ciebie zapytac jaki domek budujesz, czy to ten sam co na emblemacie? domek już jest wybudowany to ten w emblemacie. Teraz go wykańczam (on mnie na szczęście nie, bo kupiłam wybudowany w stanie surowym plus ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.01.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No właśnie Natka bo coś mi nie pasowało. Pamiętam Twoje posty na temat poszukiwań projektu a tu nagle pojawił sie emblemacik z gotowym domkiem, pomyślałam ale szybka babka No ale napisz co to za projekt, ile metrów itd. No i gdzie ten link, bo więcej chciałabym zobaczyć czatuje tu od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No właśnie Natka bo coś mi nie pasowało. Pamiętam Twoje posty na temat poszukiwań projektu a tu nagle pojawił sie emblemacik z gotowym domkiem, pomyślałam ale szybka babka No ale napisz co to za projekt, ile metrów itd. No i gdzie ten link, bo więcej chciałabym zobaczyć czatuje tu od rana projekt jest indywidualny, z tego co wiem robiony był na zamówienie (dom kupowałam nie od dewelopera, tylko od faceta, który budował dla siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.01.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Natka... a czemu ty się tak wstydzisz? Piękny masz domek i dopiero teraz się nim chwalisz Bardzo mi się u Ciebie podoba jest tak przytulnie i domowo. Mała księżniczka pewnie też się świetnie czuje w swoim apartamencie W salonie masz parkiet czy panele i jak się to sprawuje? No i ostatnie pytanie ile metrów powierzchni ma ten domek, bo z zewnątrz wydaje się niezbyt duży a w środku wcale tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Natka... a czemu ty się tak wstydzisz? Piękny masz domek i dopiero teraz się nim chwalisz Bardzo mi się u Ciebie podoba jest tak przytulnie i domowo. Mała księżniczka pewnie też się świetnie czuje w swoim apartamencie W salonie masz parkiet czy panele i jak się to sprawuje? No i ostatnie pytanie ile metrów powierzchni ma ten domek, bo z zewnątrz wydaje się niezbyt duży a w środku wcale tego nie widać. Dom ma 130 m kw plus 16 m kw garaż. Obfotografuję go ze wszystkich stron i dam większe zdjęcie - wtedy będzie można go trafnie ocenić Faktycznie - z zewnątrz wygląda na nieduży. Z resztą gdzież moje 130 metrów do rezydencji np. Miecza Ale dla 3-osobowej rodziny (matka z córką i babcią, mężczyzn brak - miejsca jest dosyć. Nie robiłam zdjęć pokoju mojej mamy (to jej "twierdza"), sypialni i gabinetu, z którego chcę zrobić garderobę (dwa ostatnie pomieszczenia są jeszcze w proszku ) Dzięki za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 W salonie masz parkiet czy panele i jak się to sprawuje? deski sosnowe. Myślałam, że podłoga będzie bardziej miękka, ale narazie sprawuje się dobrze (jest porządnie polakierowana). Ale na wszelki wypadek nie chodzę po niej w szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.01.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No to czekam na dalsze zdjęcia ps. Twoja duma z albumu to naprawdę cudeńko. Z innych rzeczy też możesz być dumna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.01.2005 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Twoja duma z albumu to naprawdę cudeńko w rzeczywistości wygląda lepiej - coś mi aparat kolory spłyca - schody też wyszły jakieś przyblakłe, a w faktycznie - wyglądają zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 30.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Bardzo ładny domek. Świetne rozwiązanie z tymi oknami na górze, ciekawy efekt. A powiedz mi, gdzie kupowaliście schody, bo ja myślałam dokładnie o takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.01.2005 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A powiedz mi, gdzie kupowaliście schody, bo ja myślałam dokładnie o takich. Schody (i parapety w całym domu) robione były na zamówienie - u jednego z podkrakowskich stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bradzo ładny domek i piekne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.01.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bradzo ładny domek i piekne wnetrza dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 31.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bardzo fajne mebelki w pokoju dziecinnym, gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.01.2005 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bardzo fajne mebelki w pokoju dziecinnym, gdzie kupiłaś? Ikea. Łóżeczko - Little Tikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 31.01.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 a komódki, szafa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ślicznie masz w domku Natka, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts