andrzejka 31.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Piękny ten twój domek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 01.02.2005 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 a komódki, szafa? Szafa i komódki też z Ikei (seria Mammut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 dołączę do reszty ślicznie i bardzo przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 01.02.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Właśnie, Natka, to jest przytulny domek. Podobają mi się w szczególności: - mebelki z kutego metalu, lustro - miodzio!- mozaika w łazience (czy może to płytki a la mozaika? bo nie widzę dobrze?) i ta póleczko-ławeczka koło wanny.- podłogi- okna na górze. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 01.02.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 śliczniutki! gratuluję! szczególnie podoba mi sie pokój twojej córeczki naprawdę Ikea robi takie ładne rzeczy?? i podłogi u góry też sa super ogólenie: SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.02.2005 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 mozaika w łazience (czy może to płytki a la mozaika? bo nie widzę dobrze?) i ta póleczko-ławeczka koło wanny. okna na górze. zgadłaś - to płytki a la mozaika okna na górze. ech z tymi oknami mam problem - pod skosami nie da się zawiesić żadnych firan. Znalazłam już rozwiązanie - plisowane rolety - cudo! Ale drogie (prawie 800 zł na jedno okno, a ja mam takie 4). Firma, która montowała mi żaluzje drewniane ma je w swojej ofercie, ale poradzili, żeby czekać do końca lutego (negocjują jakieś obniżki).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.02.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 naprawdę Ikea robi takie ładne rzeczy?? robi, robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Natka - bardzo sympatyczna chałupka Napisz coś więcej o tych roletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.02.2005 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Napisz coś więcej o tych roletach Rolety montuje się w wewnętrznej częsci okna (zasłaniają tylko szybę). Wyglądają jak wachlarz - dlatego idealnie nadają się do nietypowych okien (trójkątnych, półokrągłych i okrągłych - w firmie widziałam świetne aranżacje, których niestety nie ma na ich stronie internetowej http://www.anwis.pl). Oczywiście są w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Natka - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.02.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Śliczny domek i wnętrza. Bardzo mi sie podoba. Przestronnie i jasno. No i wreszcie mogłam zobaczyć tę "sławną" płytę mosiężną przed kominkiem . Prezentuje się bardzo ładnie i kominek też. Lustro bomba. Myślę, że wiklinowy kosz we wnęce w łazience będzie pasował jak znalazł. Łazienka bardzo ładna i płytki tak fikuśnie ulożone. A fliziarza polecisz? Napisz proszę coś więcej na temat tych rolet, bo mam bardzo podobny kształt okien na poddaszu i gdzie się mieści ta firma, bo nie mogę znależć ich adresu na stronie. Rolety plisowane to to samo co żaluzje pionowe? A kanapę w salonie gdzie kupiłaś? Przeczytałam mój post i wygląda trochę jak "przesłuchanie", ale mam nadzieję, że się nie obrazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.02.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Myślę, że wiklinowy kosz we wnęce w łazience będzie pasował jak znalazł. już jest wprawdzie nie udało mi się zdobyć nic na wymiar, ale kupiłam dość duży i nawet nieźle wygląda A fliziarza polecisz? niestety wyemigrował do Niemiec szkoda, bo chciałam, żeby zrobił mi kilka poprawek w dolnej łazience Napisz proszę coś więcej na temat tych rolet, bo mam bardzo podobny kształt okien na poddaszu i gdzie się mieści ta firma, bo nie mogę znależć ich adresu na stronie. Rolety plisowane to to samo co żaluzje pionowe? Przedstawicie firmy w Krakowie jest na Bronowickiej "Rosz-dekor" (tuż obok tego nowego apartamentowca. Zerknij na stronę http://www.anwis.pl - tam można te rolety obejrzeć (nie, to nie są żaluzje pionowe). W rzeczywistości prezentują się jeszcze lepiej niż na tych marnych zdjęciach A kanapę w salonie gdzie kupiłaś? u "Witka" ale mam nadzieję, że się nie obrazisz. cała przyjemność po mojej stronie! [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.02.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 No to jeszcze raz ja. Rosz - Dekor znam, jest niedaleko mnie i robili mi rolety do piwnicy. Tak mnie tymi roletami zaintrygowałaś, że muszę do nich pójść w najbliższym czasie i zobaczyć na własne oczy te cuda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 10.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Piękny dom!Natomiast lustro po prostu bombowe!Szczególnie podoba mi się Twój salon. Lubię jasne i dobrze oświetlone wnętrza. Mam jedno pytanie: możesz zdradzić, skąd pochodzi blacha przed kominek (chyba mosiężna?) i jesli to nie tajemnica, ile kosztuje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.02.2005 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam jedno pytanie: możesz zdradzić, skąd pochodzi blacha przed kominek (chyba mosiężna?) i jesli to nie tajemnica, ile kosztuje? Pozdrawiam A pewnie że mogę płyta kupiona w Krakowie, ul. Skwerowa ("Kolorowe metale"), kosztowała 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Świetny domek!!! A podłogi na górze to jakie ??Panele czy drewno ?Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 14.02.2005 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A podłogi na górze to jakie ?? na górze są panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ładniusi domek. Bardzo mi się podoba kuchnia, czy masz wystarczająco miejsca w szafkach na dole, że nie dałaś szafek wiszących? Prawdę mówiąc wygląda to bardzo fajnie. Lustro jest bajeranckie i "elementy kominkowe" w salonie. Wszystko cieplutkie. Powiedz jak się mieszka w nowym domku, jak długo mieszkacie? Czy coś byś zmieniła wcześniej, żeby teraz było lepiej? Może wszystko jest super, bo na takie wygląda Pozdrawiam i życzę wielu wspaniałych chwil w cieplutkim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 14.02.2005 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ładniusi domek. Bardzo mi się podoba kuchnia, czy masz wystarczająco miejsca w szafkach na dole, że nie dałaś szafek wiszących? Prawdę mówiąc wygląda to bardzo fajnie. Lustro jest bajeranckie i "elementy kominkowe" w salonie. Wszystko cieplutkie. Powiedz jak się mieszka w nowym domku, jak długo mieszkacie? Czy coś byś zmieniła wcześniej, żeby teraz było lepiej? Może wszystko jest super, bo na takie wygląda Pozdrawiam i życzę wielu wspaniałych chwil w cieplutkim domku dzięki za tyle miłych słów Projektując kuchnię chciałam uniknąć "wnętrzarskiej sztampy" jaką widziałam w czasopismach, poza tym chciałam nadać kuchni lekkości - stąd pomysł o zastąpieniu szafek górnych stalowymi, ażurowymi półkami. A miejsca w dolnych szafkach jest sporo i wszystko weszło. W domu mieszkamy od 3 grudnia ub. roku. Mieszka się SUPER Co bym zmieniła.... Brakuje mi miejsca w dolnej łazience na prysznic (dla gości) i może ciut rozjaśniłabym sypialnię świetlikiem w dachu... To chyba wszystko (narazie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 14.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A podłogi na górze to jakie ?? na górze są panele Jakie ? drewniane ? Laminowane ? Jaki kolor? tzn drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts