NatkaB 16.10.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 obejrzałam. Rzeczywiście piękny domek. Bardzo podoba mi się pokój dla dziecka i salon. Dzięki to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 16.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Natko vel Katarzynko slicznie mieszkasz! Prześlicznie. Czy mogłabys mi zdradzić, z czego jest podłoga w salonie , bo chcialam dokładnie cos takiego właśnie. Pozdrawiam i przesylam całuski dla Natusi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.10.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Natko vel Katarzynko slicznie mieszkasz! Prześlicznie. Czy mogłabys mi zdradzić, z czego jest podłoga w salonie , bo chcialam dokładnie cos takiego właśnie. Pozdrawiam i przesylam całuski dla Natusi:)) A dziękuję )) Natka odwzajemnia całuski (jeszcze nie śpi, mieliśmy gości A podłoga w salonie jest z sosnowych desek. Polecam raczej coś twardszego Buziaki dla Kacperka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 16.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 No sosny to rzeczywiscie bym raczej nie chciala bo wiem z doswiadczenia z domu rodzicow ze bardzo miekka jest, ale za to ten kolorek - bajka. Musze zatem wynaleźć jakiś kompromis. W każdym razie wygląda to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 16.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 A możesz jeszcze powiedziec co to za projekt? Chętnie zobaczylabym rozkład. ( Mam nadzieje, ze kiedyś tez będę mogła pokazać Ci swój domek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Natka śliczny masz ten domek. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 17.10.2005 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 A możesz jeszcze powiedziec co to za projekt? Chętnie zobaczylabym rozkład. ( Mam nadzieje, ze kiedyś tez będę mogła pokazać Ci swój domek). Projekt jest z pracowni arch. "Twoje Domy" z Krakowa. A rzuty mają niewiele wspólnego z faktycznym rozkładem - projekt był dość niefunkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Już pisałam, ale się powtórżę - śliczny domek i ogród, piękne ogrodzenie i do tego wszystkiego urocza Gospodyni . A masz już balustradę na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.10.2005 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Już pisałam, ale się powtórżę - śliczny domek i ogród, piękne ogrodzenie i do tego wszystkiego urocza Gospodyni . A masz już balustradę na balkonie? Sonika pięknie dziękuję za komplementy ))))))))) Balustrady jeszcze nie ma - a taka ładna pogoda i możnaby ją już zamontować.. No cóż - fachowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 No czemu taki piękny dom z takim pięknym ogrodem był tak nie pięknie od nas schowany? No ale już jest. Ale tam ładnie aż chce się wejść do monitora i trochę pomieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Śliczne! I dom i ta trawa jak dywan...Rzeczywiście bardzo przytulnie i swojsko. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 23.10.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 A możesz jeszcze powiedziec co to za projekt? Chętnie zobaczylabym rozkład. ( Mam nadzieje, ze kiedyś tez będę mogła pokazać Ci swój domek). Projekt jest z pracowni arch. "Twoje Domy" z Krakowa. Mogłabyś podać może jakiś link do strony www tej pracowni lub namiary na nią ? pozdrawiam, agnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.10.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Mogłabyś podać może jakiś link do strony www tej pracowni lub namiary na nią ? pozdrawiam, agnisia zaraz wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 23.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 A gdzie są zdjęcia, bo jakoś nie mogę znaleźć linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 23.10.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 No właśnie! Myślelem, że coś ze mną nie tak, ale chyba i inni nie mogą znależć linka do zdjęć. Jak je zobaczyć?Choć już kiedyś widziałem Twój domek, to bardzo jestem ciekaw co się zmieniło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.10.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Natko!!!!Czemu ja nic niew widzę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.10.2005 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Natko!!!!Czemu ja nic niew widzę????? już poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 już chyba pisałem super domek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 BARDZO ŁADNY DOM Piękny salon - właśnie mam pytanie okna balkonowe jakiej są szerokości?, a okno w salonie też jaką ma szerokość. My w projekcie mamy 150/150 i boję się czy nie będą za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 08.11.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie wiem czy mnie oczy mylą, ale nadal nie ma żadnego linka, żeby obejrzeć dom Natki! Natko gdzie ten link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts