aga_kraków 24.12.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Dopiero teraz tu trafiłam...Masz, Natko, bardzo ciepły, przytulny domekwiesz co podoba mi się najbardziej? twoje wnętrza to nie 984 praca znudzonego archi-designera - tu czuć rękę gospodyni. Widać, że włożyłaś w swój dom wiele serca. Jestem pewna,że mieszka ci sie fantastycznie. Gratulacje. Zdrowych i spokojnych Świąt we Własnym Domu.Aga (jeszcze będę miała do ciebie parę pytań, ale to już na prv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.12.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 podoba mi sie Twoj domek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.12.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Natka, bardzo ładnie mieszkasz! W której części Krakowa, jeśli to nie tajemnica? Szukałam w necie tego biura projektowego, ale adres: http://www.twoje-domy.com.pl nie działa. Czy to przy Dominikańskiej 3? Ciągle jestem w fazie poszukiwania dobrego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 26.12.2005 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Aga_krakow, Teska, Sloneczko dziękuję za mile slowa Wnętrza sa caly czas w fazie dopracowywania, ale mieszka mi sie juz coraz fajniej. W najbliższych dniach będą montować mi balustradę na balkonach (wyobraź sobie Sonika, ze facet odezwał się kilka dni temu i zapowiedzial montaż na tydzień między Swiętami i Nowym Rokiem!). W styczniu dokończę jeszcze garderobę (zastanawiam się którego producenta szaf wnękowych wybrać), na wiosnę - malowanie ogrodzenia - i to już chyba będzie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 To super wiadomość . Bardzo się cieszę razem z Tobą i trzymam mocno kciuki!!!!! Szukaj, szukaj wykonawcy szafy, to może i ja skorzystam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Natka, jednak tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.12.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Natka, jednak tajemnica odpowiedziałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.12.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Wiem, Natka, teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.12.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj Piękny domek, naprawdę, taki przytulny i jasny. Ale jestem trochę zdziwiona metrażem, wygląda absolutnie na większy. Oglądam z zainteresowaniem bo mój domek będzie jescze troszkę mniejszy (126m2). Naprawdę chętnie zobaczyłabym rzuty zarówno parteru jak i piętra. ciepło pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.12.2005 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj Piękny domek, naprawdę, taki przytulny i jasny. Ale jestem trochę zdziwiona metrażem, wygląda absolutnie na większy. Oglądam z zainteresowaniem bo mój domek będzie jescze troszkę mniejszy (126m2). Naprawdę chętnie zobaczyłabym rzuty zarówno parteru jak i piętra. ciepło pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziękuję Chopinetko, Tobie też - samych radości w Nowym Roku !! Nie mam niestety rzutów w wersji elektronicznej, nie mam też skanera ale - tak jak pisałam - to niewiele by dało - praktycznie tylko obrys jest nie zmieniony - projekt był bardzo niefunkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Natko,jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.12.2005 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Natko, jest??? a jak myślisz? choć szczerze mówiąc nawet nie dzwoniłam - mam u siebie dzieci mojej siostry i tym samym niesprzyjające warunki do prac wszelkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Natko, jest??? a jak myślisz? choć szczerze mówiąc nawet nie dzwoniłam - mam u siebie dzieci mojej siostry i tym samym niesprzyjające warunki do prac wszelkich I po co ludzie tak zawracaja głowę? Do tego wszystkiego trzeba mieć duuużo cierpliwości i jeszcze trochę. Nic się nie martw, najważniejsze żeby w ogóle była kiedyś, ale człowieka ch....a bierze, w każdym razie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.12.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Nic się nie martw, najważniejsze żeby w ogóle była kiedyś, ale człowieka ch....a bierze, w każdym razie mnie ech, mnie też zadzwonię jutro - jestem ciekawa co facet powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.12.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Facet jak się nie pojawi to w Nowy Rok z zaległościami wejdzie - oj biedni jego klienci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Natko, życzę Ci samych szczęśliwych dni w NOWYM 2006 ROKU!!!! http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg pozdrawiam serdecznie Sonika P. S. i mało śniegu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.12.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Natko, życzę Ci samych szczęśliwych dni w NOWYM 2006 ROKU!!!! http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg pozdrawiam serdecznie Sonika P. S. i mało śniegu oczywiście Soniczko Tobie i mężowi też - wielu, wielu radości w Nowym Roku P.S. Pług przejechał o 23-ciej - lepiej późno niź wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Natko, życzę Ci samych szczęśliwych dni w NOWYM 2006 ROKU!!!! http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg pozdrawiam serdecznie Sonika P. S. i mało śniegu oczywiście Soniczko Tobie i mężowi też - wielu, wielu radości w Nowym Roku P.S. Pług przejechał o 23-ciej - lepiej późno niź wcale Dzięki za zyczenia . A ja myslałam, że jakieś ptaszysko u Ciebie wylądowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.12.2005 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 A ja myslałam, że jakieś ptaszysko u Ciebie wylądowało . ech, to z rej radosci po przejezdzie pługu (pluga? ) upiłam sie i plątały mi się palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Natko, są jakieś nowości w sprawie.....? Mam nadzieję, że są i czekam na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts