Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przytulny dom NatkiB

Recommended Posts

Dopiero teraz tu trafiłam...

Masz, Natko, bardzo ciepły, przytulny domek

wiesz co podoba mi się najbardziej? twoje wnętrza to nie 984 praca znudzonego archi-designera - tu czuć rękę gospodyni. Widać, że włożyłaś w swój dom wiele serca. Jestem pewna,że mieszka ci sie fantastycznie. Gratulacje.

Zdrowych i spokojnych Świąt we Własnym Domu.

Aga

(jeszcze będę miała do ciebie parę pytań, ale to już na prv)

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga_krakow, Teska, Sloneczko dziękuję za mile slowa :) Wnętrza sa caly czas w fazie dopracowywania, ale mieszka mi sie juz coraz fajniej. W najbliższych dniach będą montować mi balustradę na balkonach (wyobraź sobie Sonika, ze facet odezwał się kilka dni temu i zapowiedzial montaż na tydzień między Swiętami i Nowym Rokiem!). W styczniu dokończę jeszcze garderobę (zastanawiam się którego producenta szaf wnękowych wybrać), na wiosnę - malowanie ogrodzenia - i to już chyba będzie wszystko :D :D :D

Witaj

Piękny domek, naprawdę, taki przytulny i jasny. Ale jestem trochę zdziwiona metrażem, wygląda absolutnie na większy. Oglądam z zainteresowaniem bo mój domek będzie jescze troszkę mniejszy (126m2). Naprawdę chętnie zobaczyłabym rzuty zarówno parteru jak i piętra.

ciepło pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Witaj

Piękny domek, naprawdę, taki przytulny i jasny. Ale jestem trochę zdziwiona metrażem, wygląda absolutnie na większy. Oglądam z zainteresowaniem bo mój domek będzie jescze troszkę mniejszy (126m2). Naprawdę chętnie zobaczyłabym rzuty zarówno parteru jak i piętra.

ciepło pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Dziękuję Chopinetko, Tobie też - samych radości w Nowym Roku !! Nie mam niestety rzutów w wersji elektronicznej, nie mam też skanera

:oops: ale - tak jak pisałam - to niewiele by dało - praktycznie tylko obrys jest nie zmieniony - projekt był bardzo niefunkcjonalny.

Natko,

jest???

a jak myślisz? :( :evil:

choć szczerze mówiąc nawet nie dzwoniłam - mam u siebie dzieci mojej siostry i tym samym niesprzyjające warunki do prac wszelkich ;)

I po co ludzie tak zawracaja głowę? Do tego wszystkiego trzeba mieć duuużo cierpliwości i jeszcze trochę.

Nic się nie martw, najważniejsze żeby w ogóle była kiedyś, ale człowieka ch....a bierze, w każdym razie mnie :wink:

Natko,

życzę Ci samych szczęśliwych dni w NOWYM 2006 ROKU!!!!

http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg

pozdrawiam serdecznie

Sonika

P. S. i mało śniegu oczywiście :wink:

Soniczko Tobie i mężowi też - wielu, wielu radości w Nowym Roku :D

P.S. Pług przejechał o 23-ciej - lepiej późno niź wcale :)

Natko,

życzę Ci samych szczęśliwych dni w NOWYM 2006 ROKU!!!!

http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg

pozdrawiam serdecznie

Sonika

P. S. i mało śniegu oczywiście :wink:

Soniczko Tobie i mężowi też - wielu, wielu radości w Nowym Roku :D

P.S. Pług przejechał o 23-ciej - lepiej późno niź wcale :)

Dzięki za zyczenia :D .

A ja myslałam, że jakieś ptaszysko u Ciebie wylądowało :wink: :D .

• 2 weeks później...