toredd 03.09.2024 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września Hej, mam w domu wymuszony dopływ powietrza i ogrzewanie sterowane termostatem Ecobee (i używam czujników). Jednakże instaluję mini-split Pioneera w celu dodatkowego klimatyzacji w moim dużym pokoju. Chciałbym zdalnie sterować mini-splitem za pomocą aplikacji Ecobee. Naprawdę tylko możliwość włączania/wyłączania i regulacji temperatury. Czytałem, że Flair Puck można zintegrować z mini splitem i być może uda mi się zintegrować krążek z aplikacją ecobee. Słyszałem też, że mogę używać czujników Ecobee z krążkiem/aplikacją Flair i może zamiast tego pójdę tą drogą? To znaczy, jeśli krążek Flair Puck można zintegrować z moją istniejącą konfiguracją HVAC. Jakieś pomysły lub rekomendacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toredd 11.09.2024 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września On 9/3/2024 at 5:27 AM, toredd said: Hej, mam w domu wymuszony dopływ powietrza i ogrzewanie sterowane termostatem Ecobee (i używam czujników). Jednakże instaluję mini-split Pioneera w celu dodatkowego klimatyzacji w moim dużym pokoju. Chciałbym zdalnie sterować mini-splitem za pomocą aplikacji Ecobee. Naprawdę tylko możliwość włączania/wyłączania i regulacji temperatury. Czytałem, że Flair Puck można zintegrować z mini splitem i być może uda mi się zintegrować krążek z aplikacją ecobee. Słyszałem też, że mogę używać czujników Ecobee z krążkiem/aplikacją Flair i może zamiast tego pójdę tą drogą? To znaczy, jeśli krążek Flair https://100001.onl/ Puck można zintegrować z moją istniejącą konfiguracją HVAC. Jakieś pomysły lub rekomendacje? I got this,,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts