Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sterowanie Pioneer Mini-split z aplikacją Ecobee?

toredd

Recommended Posts

Hej, mam w domu wymuszony dopływ powietrza i ogrzewanie sterowane termostatem Ecobee (i używam czujników). Jednakże instaluję mini-split Pioneera w celu dodatkowego klimatyzacji w moim dużym pokoju. Chciałbym zdalnie sterować mini-splitem za pomocą aplikacji Ecobee. Naprawdę tylko możliwość włączania/wyłączania i regulacji temperatury.

Czytałem, że Flair Puck można zintegrować z mini splitem i być może uda mi się zintegrować krążek z aplikacją ecobee. Słyszałem też, że mogę używać czujników Ecobee z krążkiem/aplikacją Flair i może zamiast tego pójdę tą drogą? To znaczy, jeśli krążek Flair Puck można zintegrować z moją istniejącą konfiguracją HVAC.

Jakieś pomysły lub rekomendacje?

• 2 weeks później...
On 9/3/2024 at 5:27 AM, toredd said:

Hej, mam w domu wymuszony dopływ powietrza i ogrzewanie sterowane termostatem Ecobee (i używam czujników). Jednakże instaluję mini-split Pioneera w celu dodatkowego klimatyzacji w moim dużym pokoju. Chciałbym zdalnie sterować mini-splitem za pomocą aplikacji Ecobee. Naprawdę tylko możliwość włączania/wyłączania i regulacji temperatury.

Czytałem, że Flair Puck można zintegrować z mini splitem i być może uda mi się zintegrować krążek z aplikacją ecobee. Słyszałem też, że mogę używać czujników Ecobee z krążkiem/aplikacją Flair i może zamiast tego pójdę tą drogą? To znaczy, jeśli krążek Flair  https://100001.onl/ Puck można zintegrować z moją istniejącą konfiguracją HVAC.

Jakieś pomysły lub rekomendacje?

I got this,,..