Pioter 11.09.2002 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Co wy na to ? pzdr, Pioter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 12.09.2002 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 U mnie w salonie stanęła jotulowska koza w czerwcu tego roku.Stanęła na małym podeście obłożonym klinkierem (tym samym klinkierem obłożyłam dwie ściany na wys.1 m - stoi w narożniku).Wygląda lekko i ładnie . Nie jest moim ogrzewaniem zasadniczym- mam gazowe . Na pewno sprawdzi się w chłodniejsze dni jesienne , a zimą dostarczy dodatkowo darmowego ciepełka - może da się trochę zaoszczędzić na gazie , no i wrażeń estetyczno-wzrokowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 12.09.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Mój salon nie będzie za duży. Kominek zajmuje jednak więcej miejsca niż koza. Ze względu na stare meble zdecydowałam się na większy model piecyka z firmy KORNAK. Widziałam go w firmie zajmującej się sprzedażą na naszym terenie. Ogrzewają nim swoje biuro choć twierdzą, że jest za mocny dla nich i w zimie mają non stop otwarte drzwi na zewnątrz. Piecyk przewidziany do ogrzania 80m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts