ceherr 04.09.2024 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września Moja żona i ja przebudowaliśmy nasz dom w Phoenix w Arizonie. Ogromny projekt, do zakończenia 11 miesięcy. Podłogi dębowe ułożone na płycie betonowej. Sześć miesięcy po przeprowadzce wszędzie rośnie pleśń. Nasz GC i jego zastępca przyszli do domu i powiedzieli, że nie ułożono paroizolacji, ponieważ nie ma takiej potrzeby; wszystko, co czytam w Internecie, mówi inaczej, a instrukcje producenta dotyczące montażu wymagają stosowania paroizolacji. Sub powiedział, że nigdy nie czytał instrukcji, ponieważ działa w branży od 15 lat i nie było żadnych problemów. Jesteśmy naprawdę zdenerwowani, że nasz nowy dom nie jest bezpieczny ze względu na pleśń. Chciałbym poznać opinie na temat tego, czy według Was standardem jest umieszczanie paroizolacji pomiędzy drewnianą podłogą a płytą betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceherr 11.09.2024 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września On 9/4/2024 at 4:15 AM, ceherr said: Moja żona i ja przebudowaliśmy nasz dom w Phoenix w Arizonie. Ogromny projekt, do zakończenia 11 miesięcy. Podłogi dębowe ułożone na płycie betonowej. Sześć miesięcy po przeprowadzce wszędzie rośnie pleśń. Nasz GC i jego zastępca przyszli do domu i powiedzieli, że nie ułożono paroizolacji, ponieważ nie ma takiej potrzeby; wszystko, co czytam w Internecie, mówi inaczej, a instrukcje producenta dotyczące montażu wymagają stosowania paroizolacji. Sub powiedział, że nigdy nie czytał instrukcji, ponieważ działa w branży od 15 lat i nie było żadnych problemów. https://routerlogin.uno/ Jesteśmy naprawdę zdenerwowani, że nasz nowy dom nie jest bezpieczny ze względu na pleśń. Chciałbym poznać opinie na temat tego, czy według Was standardem jest umieszczanie paroizolacji pomiędzy drewnianą podłogą a płytą betonową. I got this,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts