Samarii 05.09.2024 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września Cześć, szukam pomocy odnośnie okna przesuwanego HS 400x220 podzielone na 2 części z pakietem 3 szybowym (profil Veka, z firmy Vetrex) . Zdaje sobie sprawę ze okno jest ciężkie, ale wgłębiając się w temat widziałam posty ze i tak powinno się je dać bez trudu przesuwać jedną ręką. U mnie mam wrażenie, że ta uszczelka u góry trze i ten ruch okna hamuje. Przez co trzeba użyć sporo siły żeby w ogóle je ruszyc. Po montażu zgłaszaliśmy ten problem ale zwalili na wagę okna i ostatecznie temat odpuściliśmy ale przy sprawdzaniu gdy zdjęli uszczelkę z ramy po której suwają się drzwi (w załączniku) to wszystko chodziło leciutko. Czy macie sugestie co możemy zrobić? Czy da się to poprawić, czy te okna już takie są i tyle? IMG_6566.mov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2024 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września Pewnie uszczelka skoro zdjęli i nie było problemu. Można uszczelkę i skrzydło czymś posmarować i może będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts