bleedsteel 05.09.2024 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września Mam do postawienia tymczasową ścianę (na kilka lat do czasu wykończenia nieogrzewanego poddasza) zamykającą klatkę schodową. To będzie jedna ścianka z drzwiami na dole w części mieszkalnej. W projekcie mam tą ścianę zbudowaną z połowy pustaka. Tak się zacząłem zastanawiać czy nie lepiej byłoby ją postawić zamiast tego z płyty gipsowej. Czystsza i łatwiejsza rozbiórka jak już wykończymy górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hattac 25.09.2024 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września Możesz umieścić drzwi na górze schodów, dobudowując lewą stronę klatki schodowej tak, aby pasowała do prawej. To prawdopodobnie najbardziej tradycyjna konfiguracja – drzwi na szczycie schodów. Możesz też umieścić drzwi na dole schodów, co byłoby znacznie łatwiejsze, ale jest to trochę dziwne i prawdopodobnie w niektórych miejscach nie nadaje się do kodowania. Na podstawie Twoich zdjęć trudno stwierdzić, jak przedłużenie ściany u szczytu schodów wpłynie na pokój na średnim poziomie pod względem przestrzeni oraz sposobu przenoszenia mebli do piwnicy i z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hattac 30.09.2024 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września W dniu 25.09.2024 o 15:04, hattac napisał: Możesz umieścić drzwi na górze schodów, dobudowując lewą stronę klatki schodowej tak, aby pasowała do prawej. To prawdopodobnie najbardziej tradycyjna konfiguracja – drzwi na szczycie schodów. Możesz też umieścić drzwi na dole schodów, co byłoby znacznie łatwiejsze, ale jest to trochę dziwne i prawdopodobnie w niektórych miejscach nie nadaje się do kodowania. https://omegle.onl/ Na podstawie Twoich zdjęć trudno stwierdzić, jak przedłużenie ściany u szczytu schodów wpłynie na pokój na średnim poziomie pod względem przestrzeni oraz sposobu przenoszenia mebli do piwnicy i z niej. I got this,,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts