Niedoswiadczony97 06.09.2024 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2024 Witam,zastanawiam się czy wylewać chudziaka już teraz(nic mu nie będzie jak przezimuje ?)czy czekać do wiosny przyszłego roku(bo wtedy kolejny etap budowy zacznę)? Jeśli Lać teraz to należy taki chudziak zabezpieczyć przed zimą? Z góry dziękuję za każdą podpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esteta 2 14.09.2024 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2024 Można wylewać teraz. Przed wystąpieniem przymrozków obowiązkowo przykryć folią. Chodzi o destrukcyjne działanie ujemnych temperatur na mokry beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frata 17.10.2024 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2024 Witam, wirtualnie projektuję dom i po prostu bawię się różnymi rzeczami, a co ważniejsze, zdobywam wiedzę na temat wszystkiego, co jest związane z budową domu i jego posiadaniem, jednocześnie dobrze się bawiąc. Przez „wirtualne” projektowanie mam na myśli to, że nie mam żadnego podstaw logicznych lub nie mam ich wcale, ponieważ większość tego, co wiem, została odczytana z ekranu, przy praktycznie zerowym doświadczeniu w świecie rzeczywistym, co doprowadziło do kilku pytań, które mam nadzieję, że zechcesz zadać . Wybierz i wybierz, na co chcesz odpowiedzieć. Zamieszczam tutaj tyle, ile mi w tej chwili przychodzi do głowy, i wiem z góry, że jest to zbyt duża liczba pytań. Jeśli pytanie jest FAQ, zachęcamy do krytykowania mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frata 28.10.2024 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2024 W dniu 17.10.2024 o 17:17, frata napisał: Witam, wirtualnie projektuję dom i po prostu bawię się różnymi rzeczami, a co ważniejsze, zdobywam wiedzę na temat wszystkiego, co jest związane z budową domu i jego posiadaniem, jednocześnie dobrze się bawiąc. Przez „wirtualne” projektowanie mam na myśli to, że nie mam żadnego podstaw logicznych lub nie mam ich wcale, ponieważ większość tego, co wiem, została odczytana z ekranu, przy praktycznie zerowym doświadczeniu w świecie rzeczywistym, co doprowadziło do kilku pytań, które mam nadzieję, że zechcesz zadać . Wybierz i wybierz, na co chcesz odpowiedzieć. Zamieszczam tutaj tyle, ile mi w tej chwili przychodzi do głowy, i wiem z góry, że jest to zbyt duża liczba pytań. Jeśli pytanie jest FAQ, zachęcamy do krytykowania mnie. https://vidmate.onl/ I got this,,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts