Lucuss 08.09.2024 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września Cześć, zauważyłem w rogach parapetu przy samej ramie okna niewielkie dziury. W środku dziury jest norka. Jakiś czas temu słyszałem chrobotanie w tym miejscu, ale od wewnątrz wtedy jeszcze niczego nie było widać, a sprawdzając okna na zewnątrz też nie było żadnego śladu. Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Cóż to może być za nieproszony gość, co takie cuda w domu wyprawia? Załączam zdjęcia. Dzięki za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 08.09.2024 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września Wygląda mi to na robotę wilgoci a nie jakiegoś robaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.09.2024 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 14 godzin temu, henrykow napisał: Wygląda mi to na robotę wilgoci a nie jakiegoś robaczka. Mam podobne spostrzeżenia. Okna wyglądają na takie co najmniej 10 letnie, w rogach może być już nieszczelnie przez co dostaje się wilgoć i degraduje tynk. A norka? Mrówki mogą chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts