Merdoock 12.09.2024 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września Potrzebuję schodów na poddasze ale na wymiar. Spowodowane jest to ociepleniem stropu, przez co skrzynia musi mieć ok 40 cm wysokości. Znalazłem firmę DOLLE, czy ktoś ma schody z tej firmy?? Jakieś opinie na jej temat, albo ktoś poleca inną?? FAKRO odpada bo na stronie widziałem, że na wymiar robią do 22 cm wysokość skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.09.2024 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września Przecież każde schody możesz obić dodatkowymi deskami zwiększajac wyskość skrzyni. To i tak zniknie w ociepleniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.09.2024 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września Dokładnie tak jak pisze @jajmar u siebie dobijałem deski ale dopiero po zamontowaniu schodów i po ułożeniu podłogi na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts