Aro112 13.09.2024 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) Cześć, czy Waszym zdaniem należy montować filtr magnetyczny na obiegu między kotłem gazowym a wymiennikiem płytowym? Wymiennik będzie montowany obok kotła. Czy może szkoda kasy? Edytowane 13 Września przez Aro112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yegget 19.09.2024 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września Jeśli nie miałeś problemów z zatykaniem się zaworów strefowych przez zanieczyszczenia, dałbym temu spokój. Rura z czarnego żelaza zwykle wytwarza tylko bardzo drobne cząstki, a nie łuszczącą się rdzę, jak ma to miejsce w przypadku stali. Lepszą inwestycją byłoby dodanie do wody inhibitora korozji/środka chemicznego pochłaniającego tlen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenfelder 24.09.2024 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września On 9/13/2024 at 3:29 PM, Aro112 said: Cześć, czy Waszym zdaniem należy montować filtr magnetyczny na obiegu między kotłem gazowym a wymiennikiem płytowym? Wymiennik będzie montowany obok kotła. Czy może szkoda kasy? five nights at freddy's Montaż filtra magnetycznego w obiegu między kotłem gazowym a wymiennikiem płytowym jest dobrym pomysłem, zwłaszcza w przypadku nowych instalacji lub gdy mamy wątpliwości co do jakości wody w systemie. Choć nie jest to konieczność, to może znacząco wydłużyć żywotność wymiennika i całej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yegget 27.09.2024 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września W dniu 20.09.2024 o 04:34, yegget napisał: Jeśli nie miałeś problemów z zatykaniem się zaworów strefowych przez zanieczyszczenia, dałbym temu spokój. Rura z czarnego żelaza zwykle wytwarza tylko bardzo drobne cząstki, a nie łuszczącą się rdzę, jak ma to miejsce w przypadku stali. https://omegle.onl/ Lepszą inwestycją byłoby dodanie do wody inhibitora korozji/środka chemicznego pochłaniającego tlen. I got this,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts