ewelinawie 16.09.2024 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września Witam wszystkich, jestem laikiem w kwestii pomp ciepła a niekoniecznie mój serwisant odpowiada wyczerpująco na moje pytania. Od tygodnia czasu mam ustawione wygrzewanie jastrychu na program 2 pod posadzkę parkietową. Na wyświetlaczu po uruchomieniu programu temperatura zasilania była 17 stopni a teraz po tygodniu jest 19. Wydaje mi się, że ogólnie powinna zaczynać się od 25 stopni zgodnie z info w karcie. Możecie mi podpowiedzieć czy mam powody do niepokoju????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eddienel10 19.09.2024 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września W dniu 16.09.2024 o 14:52, ewelinawie napisał: Witam wszystkich, jestem laikiem w kwestii pomp ciepła a niekoniecznie mój serwisant odpowiada wyczerpująco na moje pytania. Od tygodnia czasu mam ustawione wygrzewanie jastrychu na program 2 pod posadzkę parkietową. Na wyświetlaczu po uruchomieniu programu temperatura zasilania była 17 stopni a teraz po tygodniu jest 19. Wydaje mi się, że ogólnie powinna zaczynać się od 25 stopni zgodnie z info w karcie. Możecie mi podpowiedzieć czy mam powody do niepokoju????? uno online Wydaje się, że proces wygrzewania jastrychu przebiega prawidłowo, ponieważ temperatura stopniowo rośnie. Jeśli jednak zgodnie z dokumentacją początkowa temperatura powinna wynosić 25 stopni, warto skonsultować to z serwisantem, aby upewnić się, że program działa zgodnie z założeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 01.10.2024 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października w instrukcji serwisowej pompy ciepła sa chematy opisujące jak temperaturowo bedzie przebiegał proces wygrzewania jastrychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts