katarinka 27.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Wiem że temat zlewozmywaków przewijał się już trochę.Wiem, że najlepiej taki z fakturą, jeśli bez zmywarki to dwukomorowy, itd., itp.Ale ja mam inny dylemat – wpuszczany w blat czy nakładany na szafkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 a to zalezy jakie chcesz miec meble w kuchni, jaki długi blat będie, czy kuchenka wolnostojąca czy płyta wpuszczana - obecnie większość robi wpuszczanea zlewozmywak dajesz srebrny czy biały? a może kamienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 ja chcę nakładany - biały,porcelanowy,głęboki i duży,ale takie rzadko się stosuje.zajrzyj pod temat - "jak zaprojektować wnętrza..." - wkleiłam tam kilka fotek kuchni - są różne rozwiązania w zalezności od stylu kuchni (i nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts