nowy1234 20.09.2024 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września Puszcza mi trójnik w podłodze łazienki u góry. Muszę się do niego dostać, a na drodze mam dość mocna wylewkę i ogrzewanie podłogowe wodne. Polecacie jakąś młotowiertarke, co poradzi sobie z posadzka, a nie zrujnuje budżetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qropatwa 01.10.2024 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października Nie wiem ile tego masz do skucia i jak ostrożny musisz być. Natomiast skuwam obecnie wylewkę w jednym pomieszczeniu (całym) i młotowiertarka Makita HR2631F nie chce tego za bardzo brać. Jeżeli miałbym skuć jakiś fragment 20x20cm żeby tylko dobrać się do trójnika to od biedy dałoby się, ale nie byłaby to przyjemna praca. Natomiast mam jeszcze młot Erbauer W11J i wchodzi w tą samą wylewkę jak w masło, tylko nie wiem czy w Twoim przypadku to nie będzie przerost formy nad treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts