Yesky995 20.09.2024 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2024 Zdjęcie Cześć, mam tak zamontowany wyłaz dachowy (zdjęcie). Chciałbym to dobrze zabudować, obecnie wieje przez szparę na spodzie. Myślałem nad wełna mineralna, później pianka i jakoś tynkiem wykończyć, ale jestem laikiem, stąd pytanie. jak to mądrze wykończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesky995 20.09.2024 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2024 Wyłaz jest oparty na łatach/kontrłatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesky995 20.09.2024 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2024 A jak to zabuduje, to dalej będzie wiało, jak to dobrze uszczelnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesky995 21.09.2024 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2024 To zdjęcie może pokaże w czym problem Zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesky995 23.09.2024 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2024 Będzie z dwa lata temu, z tego co rozumiem, to ten pasek na dole wylazu, powinien przylegać do dachówki. Aktualnie nie przylega, i muszę to czyms przykleić dokładnie do dachówki. Niestety nie wiedziałem tego wcześniej. Spróbuję kupić taśmę o której mówiłeś i dokładnie przykleić do dachówki, a później do okoła wyrobić deskami na równo z ramą wyłazu. Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts