idkam 22.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam, z informacji jakie otrzymałem, to tak jak piszesz.Ale trzeba sprawdzić ... zresztą podpisując oświadczenie ... składasz oświadczenie że to prawdziwe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Myślę, że doskonale orientują się jaka jest sytuacja na rynku pracy. Przecież biorąc kredyt nie masz gwarancji, czy będziesz miał za jakiś czas pracę. A spłacać trzeba! I banku nie obchodzi skąd weżmiesz pieniadze na spłatę.Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.02.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 W PTF jest coś takiego jak procedura uproszczona. Polega tym, że nie składasz zaświadczenia o zarobkach tylko o zatrudnieniu, bank sprawdza tylko (przynajmniej tak mówiła pani, która udzielała mi informacji) fakt zatrudnienia. Jeżeli masz umowę na czas określony to wtedy dają takie oświadczenie dla pracodawcy, że współpraca przebiega prawidłowo, i że mają zamiar kontynuować współpracę po skończeniu się umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.02.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 MaPi dziękuję za wyjaśnienie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 05.08.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Podciągam temat.Wszystko z nimi ładnie tylko wypłaty transz tragedia. Ja czekam na trzecią już 11 dni. Na poprzednie dwie czekałem odpowiednio 21 i 18 dni. przepięknie jak się ma na budowie trzy do sześciu ekip i każda mówi "robota ( etap ) zrobiona prosimy o kasę" a ja na to "eee no ten... tego... może pod koniec tygodnia się rozliczymy" już czuję że mają mnie za naciągacza, jeszcze chwila i zwieją mi z budowy do lepszego płatnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts