Berenika 27.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Widzialam gdzies w necie lub w czasopismie i za Chiny nie moge teraz tego odnalezc.... Moze ktos z Was skojarzy. Byl to sposob na maly ogrod. Na koncu sciezki zamontowane bylo w otoczeniu zieleni lustro. Wygladalo to super! Ktos kojarzy? Pleaseeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha 27.01.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Proszę bardzo: http://www.muratordom.pl/6917_1275.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 27.01.2005 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No, niestety chodziło mi o inny artykuł. Ten też namierzyłam Ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 27.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No, niestety chodziło mi o inny artykuł. Ten też namierzyłam Ale dziękuję. Ten którego szukasz to 'Ogród w zwierciadle' artykuł Agnieszki Duc z Pracowni - tylko w papierowym Muratorze nr 11/2004 Oba ogrody z lusterem (ten z linku też) są zaprojektowane i wykonane przez Pracownia Sztuki Ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 28.01.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No, niestety chodziło mi o inny artykuł. Ten też namierzyłam Ale dziękuję. Ten którego szukasz to 'Ogród w zwierciadle' artykuł Agnieszki Duc z Pracowni - tylko w papierowym Muratorze nr 11/2004 Oba ogrody z lusterem (ten z linku też) są zaprojektowane i wykonane przez Pracownia Sztuki Ogrodowej Od dziś jestem Twoją dłużniczką Dokładnie o to mi chodziło! Wieeelkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Chyba w "Ładnym Domu" był też pokazany ogród, na którego jednej ze ścian ogrodzenia zamontowano duuuuuże lustro !J ... jak znajdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.01.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 I w "Ogrodach" tez był kiedys i tez jak bede maił chwile czasu to poszukam i dam namiar > a tak nota bene to czasopismo odkad przejela go Agora powli schodzi na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 28.01.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 I w "Ogrodach" tez był kiedys i tez jak bede maił chwile czasu to poszukam i dam namiar > a tak nota bene to czasopismo odkad przejela go Agora powli schodzi na psy Rzeczywiście,schodzi na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 28.01.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Chyba w "Ładnym Domu" był też pokazany ogród, na którego jednej ze ścian ogrodzenia zamontowano duuuuuże lustro ! J ... jak znajdę ... poszukaj, poszukaj... chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ... tylko że będziesz musiała wymurować kaaaaaaaaaaawał ściany pozdro i miłego weekendu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 30.01.2005 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 ... tylko że będziesz musiała wymurować kaaaaaaaaaaawał ściany pozdro i miłego weekendu J Niestety Kaaaawał ściany już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts