jowik2 25.09.2024 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2024 (edytowane) Idzie zima, mam 2 słupy wolnostojące A Nic mi robić B Zagruntować ale czym Atlas nkp wystarczy? C Zagruntować i zaciągnąć klejem W tym roku nie będę robić elewacji. Pierwszy pustak ceramiczny wokół domu pomalować np. Ceresit CR65? Warto to zabezpieczać na zimę, czy po prostu za bardzo się przejmuję? Aktualnie mam ssz bez tynków w środku. Edytowane 25 Września 2024 przez jowik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2024 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2024 Tes łupy wolnostojące z czego są wykonane? Mają lub będą miały zadaszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 25.09.2024 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2024 (edytowane) Słupy są 50cm od krańca dachu, jak pada deszcz to trochę zacina. Słupy żelbetowe. Edytowane 25 Września 2024 przez jowik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts