Maciek Kra 27.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Temat już poruszany ale wszystkie wypowiedzi pochodziły od forumowiczów którzy znali teorie ale nikt się nie wypowiedział z użytkowników takiego rozwiązania. Proszę o wypowiedzi osoby które mają drewno na podłogówce i jak to się sprawdza dla podłogi (jakie drewno, grubość) i temperatury w pomieszczeniach. Dziękuje z góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 28.01.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No nikt nie ma drewna na podłogówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 28.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ja mam panele Kronopol - nie ma problemu, choć jest miminalnie (0.5-1.0 stopień) chłodniej, niż w pomieszczeniu z kaflami na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.01.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Swego czasu miałam mozaikę drewnianą na wodnym podłogowym. nie da się ukryć, że trochę się rozsychała zimą, ze szczelin wyłaziło trochę więcej kurzu (choć to raczej z przesuszonych dywanów), jednak teraz chciałabym to powtórzyć. Miło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 30.01.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 witam mam znajomego - na podlogowce wodnej parkiet merbau - po pierwszej zimie zero problemow jedyne co mnie zdziwilo to to , ze podloga nie wydawala sie ciepla ale po zastanowieniu to tak musi byc niestety pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 31.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witam mam znajomego - na podlogowce wodnej parkiet merbau - po pierwszej zimie zero problemow jedyne co mnie zdziwilo to to , ze podloga nie wydawala sie ciepla ale po zastanowieniu to tak musi byc niestety pzdr U mnie w pomieszczeniach, gdzie są kafle podłoga też nie daje uczucia ciepła, a pomimo tego w domu jest 22 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 31.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witam mam znajomego - na podlogowce wodnej parkiet merbau Jarzeb, pociśnij znajomego, bo trochę mało danych: 1. Parkiet, panel czy mozaika? 2. Jaka grubość? 3. Czy zadowolony z temperatury? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thjazi 31.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Jarzeb, pociśnij znajomego, bo trochę mało danych: 1. Parkiet, panel czy mozaika? 2. Jaka grubość? 3. Czy zadowolony z temperatury? Pozdrawiam, Maciek Uzupełniłbym to jeszcze o temperaturę na zasilaniu podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek74 01.02.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 No i jeszcze jakiej firmy parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thjazi 02.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Chyba przesadziliśmy z ilościa prametrów bo temat jakby przycichł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 03.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Chyba przesadziliśmy z ilościa prametrów bo temat jakby przycichł Albo Jarzeb rzadko widuje się z wzmiankowanym znajomym A poważnie - może ktoś jeszcze się podzieli doświadczeniami z drewnem (najchętniej parkiet albo mozaika przemysłowa) na podłogówce? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iras 03.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 podobno przy podłogówce drewno do 20mm jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 03.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 sorryjakos zgubilem temat Zdecydowanie parkiet marbau ok. 10mm. Co do marki - nie wiem ale raczej no name, cala sztuka polega na fachowcu kladacym podloge - a takowego ma superZadowolony jest, temp. ok tylko podloga nie jest ciepla jak sie spodziewali w sumie ja tez..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 03.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ahaco do temp. na piecu to wlasnie ona jest rzekomo niska ok.30stopni no i dlatego podloga raczej zimna niz cieplaw pomieszczeniu ok. 22-23 stopnie pzdrgrubosc parkietu sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts