demsy 28.09.2024 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września Witam. Firma zrobiła mi posadzkę 2 cm za mało. Posadzka z miksokreta pod spodem podłogówa, powierzchnia 55m2. Docelowo na całej powierzchni płyty. W jaki sposób podnieś te 2 cm? Odpada zaprawa samo-poziomująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.09.2024 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września Skoro odpada wylewka samopoziomująca to chyba tylko anhydryt bo 2 cm n na posadzkę betonową to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demsy 28.09.2024 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września Anhydryt a wylewka to nie jest to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.09.2024 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września Jest wylewka anhydrytowa i wylewka cementowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demsy 28.09.2024 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września Ok. Wracając do tematu czym jeszcze można podlać te 2 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.09.2024 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września Ma być tanio czy ma być dobrze? Dlaczego odpada wylewka samopoziomująca? Jakie będzie wykończenie docelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.09.2024 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września Bo samopoziomująca tania nie jest. Ale skoro autor nie chce samopoziomującej to innego, rozsądnego rozwiązanie ja nie widzę jak samopoziomująca albo na drugim miejscu anhydryt ze względu na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.09.2024 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września To firma wykonująca posadzkę o 2 cm za nisko nie naprawi swojej pracy za darmo? Może to nie jest wina wykonawcy? Posadzka samopoziomująca 20 mm to jakieś 50 zł/m2 za materiał. Tanio nie jest ale co dzisiaj jest tanio. Można wylać cos tańszego i gorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demsy 29.09.2024 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września Moja wina, nie wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.09.2024 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września Sąsiednie pomieszczenia mają właściwy poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demsy 29.09.2024 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września (edytowane) Myślałem jeszcze czy można przykleić najtańsze płytki i na nie kolejne docelowe Edytowane 29 Września przez demsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.09.2024 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września Wg mnie ta wylewka samopoziomujące wyjdzie taniej niż płytki + klej + robocizna. Do tego będziesz miał w miarę poziome i przyczepne podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demsy 30.09.2024 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 23 godziny temu, d7d napisał: Wg mnie ta wylewka samopoziomujące wyjdzie taniej niż płytki + klej + robocizna. Do tego będziesz miał w miarę poziome i przyczepne podłoże. Możesz coś podpowiedzieć na temat tej wylewki samopoziomujacą. Firma, jak szybko schnie czy ciężko się rozklada itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 01.10.2024 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października Ajakby został ten poziom co jest w czym/z czym bedzie problem? Może próg na cm w drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.10.2024 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 18 godzin temu, demsy napisał: Możesz coś podpowiedzieć na temat tej wylewki samopoziomujacą. Firma, jak szybko schnie czy ciężko się rozklada itd... Dane na temat wylewki samopoziomującej znajdziesz w opisie produktu jedynie co mogę dodać to to że ona się nie rozkłada tylko wylewa. Musisz ją tak rozrobić aby wyszła płynna masa która wylewasz na posadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts