piotrek6565 11.02.2025 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 4.02.2025 o 11:05, prokurator napisał: To bier peleciaka i szukaj taniego monobloka (były poniżej 3 tys haier) w większości czasu grzejesz pompą a zimniej startujesz peleciaka i bajeczka. Najgorsze że mam małą kotłownie no chyba że na nieogrzewanym poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek6565 11.02.2025 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego W dniu 4.02.2025 o 11:05, prokurator napisał: To bier peleciaka i szukaj taniego monobloka (były poniżej 3 tys haier) w większości czasu grzejesz pompą a zimniej startujesz peleciaka i bajeczka. No chyba namówiłeś. Nie wiem tylko czy mój hydraulik to ogarnie Ogólnie mój plan na kotłownie to: zakupiony piec olejowy Viessman Vitola 200 + panik KIPI 16KW, do tego jakiś bojler 200l na ciepła wode. Nie wiem czy ogarnie jeszcze żeby fajnie podłączyć tego monobloka. Może poprostu bojler z dwoma wężownicami taki jak stosują do kolektorów na wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts