mdzalewscy 27.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No właśnie, gdzie imprezujecie ?, ja wiem, jak się buduje to szkoda/brak kasy, to nie ma czasu na imprezy, ale można przecież oszaleć od tego stresu i trzeba się zabawić/zrelaksować. I nie trzeba przecież wywalać kupe kasy, aby gdzieś potańczyć i wypić drinka, pośmiać się............. Gdzie imprezujecie ?ja dyskobandza i kluby w Białymstoku, niedługo pewnie w Stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.02.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ojej, jak tu pusto To ja się wpiszę - chodzę gdzie mnie zabiorą, na inicjatywy w tym zakresie nie mam czasu, ani ochoty. Ostatnio mnie zabrali do klubu les/gej i było bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jest kilka kanjpek na naszym terenie do których chodzę z koleżankami na piwo Dyskoteki odpadają bo jakieś takie nędzne w naszym mieście się porobiły, a może ja się zestarzałam W najbliższej przyszlości mam zamiar bawić się w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.02.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 założyłem post, ale nikt nie odpisywał pomyślałem "ponuraki", bo przecież nie samą budową człowiek żyje no właśnie ja też mam zamiar bawić się w stolicy (po przeprowadce) i prawie nikogo nie znam, wiec z miłą chęcią poznam innych budowniczych na jakimś piwku w pubie. W moiej obecnej mieścinie jest totalna dziura, nic nie ma, a na dyskotekach same "gówniarstwo" ze skretami w ustach imachają tylko głowami (bo przy ich muzyce to tańczyć się nie da). Ale młodość ma swoje prawa i nie ma zmieniać ich muzyki, trzeba samemu zmienić miejsce imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A ja na spotkaniu Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.03.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 w rzeszwie to polecam: H2o, alibi, akademia, czarny kot, kompakt, uiwnica u bahusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.03.2005 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 w rzeszwie to polecam: H2o, alibi, akademia, czarny kot, kompakt, uiwnica u bahusa o takie własnie posty chodziło, ludzie się budują, przeprowadzają w nowe miejsca i tak naprawde nie wiadomo gdzie pójść, albo gdzieś pójdą i muszą wychodzić bo średnia wieku 15lat, pełno dymu, itd.... Kiedyś tam kilka lokali zwiedziłem, dopiero za krórymś razem miałem rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.03.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ja najczesciej chodze w Warszawie do Quo Vadis , Park , Underground.Znajomi byli ostatnio w Muzie i tez bardzo sobie chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 27.03.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Oczywiście, że nie samą budową żyje człowiek! Od czasu do czasu wybieramy się z przyjaciółmi na dyskotekę, częściej do jakiegoś pubu, posiedzieć, pogadać, pośmiać się. Ale tak naprawdę to nie moge się doczekać, kiedy zrobimy imprezę w naszym nowym domku. Bo i tak najlepsze są prywatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 21.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Polecam klub NIMFA , dawne KONTIKI w Warszawie - bylem niedawna i bylo suuuuuperrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 21.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 My z kumplami raz na jakiś czas wybieramy się do kina . A po kinie zwykle robimy imprezę zakrapianą piwem - jest bardzo sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Poszukuję pilnie miejsca na imprezkę w gronie firmowym. Chodzi mi o jakiś pub z miejscem do tańczenia - Warszawa Czy to prawda, że w lolku teraz sie tańczy? Polećcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 23.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jane, polecam tak jak pisalem powyżej CLUB NIMFA - bardzo fajne imprezki, nie ma klimatu samej dyskoteki ... jak pogoda dopisuje to maja ogrodek obok z widokiem na Wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jane, polecam tak jak pisalem powyżej CLUB NIMFA - bardzo fajne imprezki, nie ma klimatu samej dyskoteki ... jak pogoda dopisuje to maja ogrodek obok z widokiem na Wisle Kurcze, tylko nie chciałabym, żeby to była typowa dyskoteka A jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 23.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 http://www.nimfaclub.pl co do tego to nie moge zareczyc ... bylem tam raz i jednorazowo bylo super ... sam nie chodze do dyskotek wiec gdyby to byla tylko typowa dyskoteka to bym nie polecal, ale mozna tez cos zjesc, pogadac. Bylismy w grupie 12 osob wiec zabawa była fajna ... mam nadzieje ze ten jeden raz nie byl jakims wyjatkiem Moge Ci polecić tez klub ARCO - razem z kręgielnią, ale tam nie bylem juz ok. roku wiec nie wiem jak tam jest .. namiary http://www.arco-bowling.pl Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts