osowa 27.01.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam serdecznie wszystkich W naszym regionie zaczynają się ferie zimowe - dla córci radość , ale mnie to troszkę smuci ...Nie mogę sobie pozwolić na wyjazd ( przykro mi z tego powodu , ale takie są realia ) - chciałabym jej dać jak najwięcej , by miała szczęśliwe dzieciństwo – proszę o rady jak spędzacie te dni z Waszymi pociechami . O pomysły na wolny czas – bo nie chciałabym aby przesiedziała dwa tygodnie przed telewizorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Grać w karty......na pieniądze, chocia to Księżniczce nie przystoi, ale jak będzie dobra uzbiera na nowy wystrój planowanej komnaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.01.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ale ja jestem głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież skoro Twoja córcia cieszy się z ferii to na pewno nie ma 3 lat, bo wtedy miałaby permanentne ferie. może iść na sanki, łyżwy, na spacer do parku, ulepić bałwana, zagrać w grę planszową, ułozyć puzle, zaprosić koleżanki i kolegów, pójść z wizytą, poczytać Chyba, ze się za chwile okaże, że on się cieszy na ferie w gimnazjum to wtedy proponuję codziennie randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 U nas zawsze obowiązkowo jeden tydzień u babci na wsi duża rodzina więc dużo dzieci w wieku różnym ( a niektóre to juz młodzież ) Moje dziewczyny nie zamienią tego tygodnia na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.01.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A u nas właśnie dziś kończą się ferie ....................i nie był to stracony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 U n as do ferii jeszcze dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.01.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A u nas właśnie dziś kończą się ferie ....................i nie był to stracony czas Migota Kochana, nie uważasz, że jednak bardziej po koleżeńsku, byłoby przedstawić nam tu szczegółowa relację, żeby Osowa mogła zrobić małe plagiaciki Twoich pomysłów? Tak to tylko wpędzasz ją w jeszcze większe wyrzuty sumienia - no tak inne matki, to potrafią dzieciom ferie zorganizować, itp. Cóż z tego, że są to wyrzuty nieuzasadnione? Poza tym ja jestem ciekawna . Czekamy. Osowa, kiedy wreszcie ujawnisz nam dane swojego dziecka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dane są gdzieniegdzie pełne, łacznie z fotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.01.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dane są gdzieniegdzie pełne, łacznie z fotką. myślę, że w tym wypadku nie obowiązuje zasada "najpierw poszukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dane są gdzieniegdzie pełne, łacznie z fotką. myślę, że w tym wypadku nie obowiązuje zasada "najpierw poszukaj" ... no dobrze znalazłam wygląda na to , ze trzy latka skońylismy już dość dawno i bałwana raczej lepić nie będziemy a co do tych randek, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.01.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ...dzieci dzisiaj tak wcześnie wchodzą w dorosłe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 ...no tak inne matki, to potrafią dzieciom ferie zorganizować, itp. ... Poza tym ja jestem ciekawna . Sorki Lidzia, ale ja jeszcze matką nie jestem. Przyłączyłam się do watku ponieważ to mi ferie się kończą. Polecam sporty zimowe. Tyle potem ciekawych opowiadań do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.01.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 ...no tak inne matki, to potrafią dzieciom ferie zorganizować, itp. ... Poza tym ja jestem ciekawna . Sorki Lidzia, ale ja jeszcze matką nie jestem. Przyłączyłam się do watku ponieważ to mi ferie się kończą. Polecam sporty zimowe. Tyle potem ciekawych opowiadań do czytania. Migota, to bardzo interesujące. Właśnie kończą Ci się ferie?? Czyli jesteś albo nauczycielką albo nieletnią pannicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a ja pamietam jak byłam w 1 kalsie rodzice bali sie mnie gdzies daleko wysłac i poszłam na zime w miescie czułam sie jak na wyjeżdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts