Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZCZĘŚLIWE DZIECIŃSTWO -POMYSŁY na ferie zimowe?:-)

osowa

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich

W naszym regionie zaczynają się ferie zimowe - dla córci radość , ale mnie to troszkę smuci ...

Nie mogę sobie pozwolić na wyjazd ( przykro mi z tego powodu , ale takie są realia ) - chciałabym jej dać jak najwięcej , by miała szczęśliwe dzieciństwo – proszę o rady jak spędzacie te dni z Waszymi pociechami . O pomysły na wolny czas – bo nie chciałabym aby przesiedziała dwa tygodnie przed telewizorem ...

ale ja jestem głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przecież skoro Twoja córcia cieszy się z ferii to na pewno nie ma 3 lat, bo wtedy miałaby permanentne ferie. :oops:

może iść na sanki, łyżwy, na spacer do parku, ulepić bałwana, zagrać w grę planszową, ułozyć puzle, zaprosić koleżanki i kolegów, pójść z wizytą, poczytać

Chyba, ze się za chwile okaże, że on się cieszy na ferie w gimnazjum :D to wtedy proponuję codziennie randki :D

A u nas właśnie dziś kończą się ferie :( ....................i nie był to stracony czas :D

Migota

Kochana, nie uważasz, że jednak bardziej po koleżeńsku, byłoby przedstawić nam tu szczegółowa relację, żeby Osowa mogła zrobić małe plagiaciki Twoich pomysłów? :) Tak to tylko wpędzasz ją w jeszcze większe wyrzuty sumienia - no tak inne matki, to potrafią dzieciom ferie zorganizować, itp. :D Cóż z tego, że są to wyrzuty nieuzasadnione?

Poza tym ja jestem ciekawna :D .

Czekamy. :D

Osowa, kiedy wreszcie ujawnisz nam dane swojego dziecka??? :D

Dane są gdzieniegdzie pełne, łacznie z fotką. 8)

myślę, że w tym wypadku nie obowiązuje zasada "najpierw poszukaj" :D

...

no dobrze znalazłam

wygląda na to , ze trzy latka skońylismy już dość dawno i bałwana raczej lepić nie będziemy

a co do tych randek, to nie wiem

...no tak inne matki, to potrafią dzieciom ferie zorganizować, itp. ...

Poza tym ja jestem ciekawna :D .

Sorki Lidzia, ale ja jeszcze matką nie jestem.

Przyłączyłam się do watku ponieważ to mi ferie się kończą. :o

Polecam sporty zimowe. Tyle potem ciekawych opowiadań do czytania. :wink:

Migota, to bardzo interesujące. Właśnie kończą Ci się ferie?? Czyli jesteś albo nauczycielką albo nieletnią pannicą? :D

• 4 weeks później...