quardian 03.10.2024 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października Witam serdecznie, W przyszłym roku startuję z budową domu 250 m2. Mam pytanie, ile wpisać mocy we wniosku? Nie chciałbym, żeby przy intensywnym użytkowaniu domu wywalało korki (zdarzało mi się przy pierwszym domu). W domu poza standardowymi urządzeniami będzie sala z perkusją elektroniczną, sauna, na zewnątrz basen, jacuzzi - kiedy to wszystko będzie używane będzie szło sporo prądu, tylko jak to wyliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejjet 04.10.2024 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października Zatrzymuję się w 3BHK dla 4 osób. Urządzenia to telewizor, lodówka, pralka, 3 gejzery, 4 wentylatory i oświetlenie. Otrzymujemy średni rachunek w wysokości 2,5 tys. Rs, ale niedawno złożyłem wniosek o program Gruha Jyoti i rachunek został obniżony do 2 RS za miesiąc sierpień. Jeśli całkowita ilość zużytych jednostek będzie mniejsza niż 200, otrzymasz tę korzyść. Spróbuj ubiegać się o ten program. Złożyłem wniosek jako najemca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoe81 04.10.2024 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października (edytowane) Od 17kW OSD dają zabezpieczenie 32A na faze co powinno wystarczyć i jest optymalne kosztowo. Na 40A trzeba 22-23kW. Sprawdz jakie masz teraz, prawdopodobnie 25A. Edytowane 4 Października przez Zoe81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quardian 04.10.2024 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października Dzięki Zoe za informację. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejjet 08.10.2024 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października W dniu 4.10.2024 o 10:48, bejjet napisał: Zatrzymuję się w 3BHK dla 4 osób. Urządzenia to telewizor, lodówka, pralka, 3 gejzery, 4 wentylatory i oświetlenie. Otrzymujemy średni rachunek w wysokości 2,5 tys. Rs, ale niedawno złożyłem wniosek o program Gruha Jyoti i rachunek został obniżony do 2 RS za miesiąc sierpień. Jeśli całkowita ilość zużytych jednostek będzie mniejsza niż 200, otrzymasz tę korzyść. Spróbuj ubiegać się o ten https://routerlogin.uno/ program. Złożyłem wniosek jako najemca. I got this,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts