ANTURIA 27.01.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 witamPlanuje w tym roku wymiane co i mam do was pare pytan. Jaki piec jest najlepszy (ma byc dwufunkcyjny) ? Jake sa najlepsze kaloryfery??i ile trwa taka wymiana. wymian ma byc ma 100m2 i mam okolo 10000 na to przeznaczone. Kompletnie sie na tym nie znam wiec bede wdzieczna za kazda sugestie Dzieki i pozdrawiam Anturia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 27.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Anturia wybacz ale z tymi pytaniami do wróżki lub dobrego instalatora. po przedyskutowaniu powinniście dojść do porozumienia i wtedy dopiero możesz się postarać zweryfikować jego propozycje, poparte nie tylko chęcią zysku jak można często przeczytać na forum ale też doświadczeniem. nie wszystko co przeczytasz tutaj jest prawdą, każdy podchodzi do tego subiektywnie. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 28.01.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Robilem CO dokladnie w 100 m mieszkaniu w kwietniu 2004 (jeszcze po niższym VAT) 11 grzejników (2 duze 180, 2 male 60 i reszta średnich 100) + drabinka, Vitopend 100 2-funkcyjny, rurki miedziane, bez komina (tzn byl juz zrobiony), koszt z robocizną dokladnie 10300. Nie wiem czy Ci to coś pomoże ale będzie jakimś punktem odniesienia.PozdrawiamYaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts