stert18 05.10.2024 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października Witam posiada ktoś Arkusz /szablon w Excelu na wydatki poniesione podczas budowy ? chodzi mi o sam szablon czysty ? w którym mógłbym sobie wpisywać wszystkie wydatki przy budowie domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.10.2024 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 6 godzin temu, stert18 napisał: Witam posiada ktoś Arkusz /szablon w Excelu na wydatki poniesione podczas budowy ? chodzi mi o sam szablon czysty ? w którym mógłbym sobie wpisywać wszystkie wydatki przy budowie domu A jaki masz problem zrobić tabelka w excelu taka jak Tobie pasuje? To zajmie 3-5 minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stert18 06.10.2024 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Nie mam problemu, posiadam już taki arkusz, ale pomyślałem, że ktoś może mieć bardziej profesjonalny i przejrzysty szablon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 06.10.2024 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Mam, mogę sprzedać. 250zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.10.2024 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Jak zaplanować budżet domowy i policzyć koszty budowy? Arkusze kalkulacyjne! https://blog.poradnik-budowlany.com/budzet-domowy/ Należy się 249,99 PLN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stert18 06.10.2024 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Nie potrzebuję szablonu na budżet budowy tylko na wydatki . Chcę sobie podliczać ile wydałem a nie ile mogę wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 06.10.2024 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października No to też mam taki. 199zł 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.10.2024 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Proponuję po 199 PLN dla każdego z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.10.2024 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 5 godzin temu, stert18 napisał: Nie potrzebuję szablonu na budżet budowy tylko na wydatki . Chcę sobie podliczać ile wydałem a nie ile mogę wydać To jaki to szablon jest potrzebny do takiej prostej czynności ?? Nie potrzebujesz L.P. , nie potrzebujesz daty ani nazwy wydatków. Jedna kolumna do której wpisujesz kwoty i suma na dole lub na górze lub z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 06.10.2024 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 18 minut temu, d7d napisał: Proponuję po 199 PLN dla każdego z nas Zakupy grupowe mogą być tańsze! 198,99 👍 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 06.10.2024 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października (edytowane) 15 minut temu, d7d napisał: To jaki to szablon jest potrzebny do takiej prostej czynności ?? Nie potrzebujesz L.P. , nie potrzebujesz daty ani nazwy wydatków. Jedna kolumna do której wpisujesz kwoty i suma na dole lub na górze lub z boku. =suma(A1:Z1) Te mam po 99.99zł 👍 Edytowane 6 Października przez gregos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.10.2024 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października Myślałem o =SUMA(A1:An) czyli w pionie od poz.1 do poz.n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasaq 07.10.2024 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Można jeszcze rozszerzyć o datę i nr rachunku, ale to już jest usługa premium VIP, którą trzeba co miesiąc subskrybować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 07.10.2024 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Mam jeszcze w ofercie arkusz który przelicza dane wydatki z waluty zagranicznej na krajową i odwrotnie (po aktualnym kursie walut) dla tych którzy zarabiają za granicą, a budują w Polsce. Za takie coś biorę jednak dubeltowo 500zł 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts