d7d 07.10.2024 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Pytanie do Fachowców: czy są dostępne rolety typu "okienne" lub podobne dla otworu w szerokości ok. 4,50 -4,60 m w świetle i wysokości ok. 2,70 m? Nie mogą to być rolety materiałowe lub kratowe. Muszą być pełne. Chodzi o rolety w jednej części czyli bez słupka pośredniego. Roleta ma być wewnątrz pomieszczenia i po opuszczeniu ma dzielić pomieszczenie na dwie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.11.2024 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 4 godziny temu, cbloom napisał: Może to nie zadziała w twoim przypadku, ale w kilku moich dziwnych oknach zainstalowałem folię przeciwmrozową tylko w połowie wysokości. Zapewnia mi prywatność, mogę spacerować i w najlepszym razie ktoś może zobaczyć moją głowę z ulicy, ale mam prawie pełne światło. Dużo zależy od tego, gdzie jest okno, ale lubię to robić, kiedy tylko mogę. Fajna ta sztuczna inteligencja. Taka trochę nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts