Jerzysio 01.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ... ale Bardowi coś się chyba należy ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Może kubek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ... to zdecydowanie za mało !!!!J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dwa kubki? Ps. Z mojego usilnie pija moja białogłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Zacznijmy od kompleciku ze 117 str.(2'05) + liścik !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Zacznijmy od kompleciku ze 117 str.(2'05) + liścik ! J Ciekawe co za komplecik może bielizna damska......... A liścik?, no, no...do czego redakcję przymuszacie Polityki i religii - nie. Nie krępuja Was te węzły poprawności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Majka... my tu nie o damskiej bieliźnie, ale o rekompensacie tytułem strat moralnych !J Osobiście staram się panować nad nerwami, ale to nie znaczy, że w którymś momencie te węzełki nie puszczą i wtedy poleci parę zakrętów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Siła spokoju Zazdroszczę, mną miotają emocje Komplecik bielizny moze byc więcej wart niz odszkodowanie za "straty moralne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.02.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 To może podyskutujmy o materiale i kolorze tego kompleciku. Wdzięczny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.02.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Tak wdzięczny .... i jako , że czas Walentynkowy - myślę , że inny nie może być jak CZERWONY , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ... no i masz 100% racji, że kolorek czerwony !I do tego gustowny napisik.Co do materiału to wygląda na solidne płócienko bawełniane, chyba, ale na materiałach to ja się nie znam.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 osowa, różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 osowa, różowy? Ten zarezerwowany jest TYLKO DLA MNIE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 02.02.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzielny Bardzie, Wojowniku o Prawo do Wypowiedzi! Łacze się z Tobą w zaniepokojeniu!! Ja o zgrozo głos oddałam (choć nic nie pisałam) a teraz nie wiem jakie były ostatnie wyniki ankiety.Swoją drogą, dlaczego ataki na warszawiaków na przykład nie zostały uznane za polityczne? Przecież to czysta polityka na szczeblu regionów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanfara 02.02.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzielny Bardzie, Wojowniku o Prawo do Wypowiedzi! Łacze się z Tobą w zaniepokojeniu!! Ja o zgrozo głos oddałam (choć nic nie pisałam) a teraz nie wiem jakie były ostatnie wyniki ankiety. Swoją drogą, dlaczego ataki na warszawiaków na przykład nie zostały uznane za polityczne? Przecież to czysta polityka na szczeblu regionów??? Brakuje mi tutaj Wojowniku o Demokrację. Pozdrawiam dzielnego Barda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 O Warszawiakach zostało wycięte, i moim zdaniem słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 tomek, ale tam były głosy wołające na puszczy. A takie wycinanki to powodują, że przy reaktywacji Matrixa kliki są jeszcze bardziej polarne, znaczy stanowiska się wyostrzają i dochodzi do mordoklików (oczywiście ). Oczywiście . PS. Czyżby Wielki Brat miał coś osobistego do niektórych wątków? Ale se brechtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Redakcja powinna uważać, za chwilę, jak tego nie załatwi tak jak trzeba, będziemy mieli Pierwszego Męczennika !I to wcale nie żart !"Oczywiście" ( Kroyena )J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 03.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Z usunięcia tego wątku wyszło więcej szkody niż pożytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ano. No i widzisz Redakcjo, takie to nasze sondażowanie przecież niewinne było, a jak widać teraz to ludzie się jak najbardziej wkurzyli. Jak tak dalej pójdzie to ktoś utworzy alternatywne forum urażonych i wyciętych forumowiczów, większość się tam przeniesie i tyle tego będzie. A socjologiczna twórczość Barda podzieliła los utworów jego okcytańskich Braci, zmiecionych przez okrutną historię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts