Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego zniknęły prawybory?

Bard13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uważam podobnie jak Ty Maksiu

pamietasz skasowany temat "rok wojny - rok okupacji" ?

w którym nie było ani agresji ani podjudzania do wojny ... a tylko oddanie hołdu poległym i wykazywanie bezsensu prowadzonej obecnie wojny

natomiast

A może cosik z polityki?

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=292999&highlight=prawica#292999

uznany został za neutralny ...

dziwna wybiórczość ....

Kochana Redakcjo.

Niestety od polityki się nie ucieknie. I tak:

1) były ulgi i ulg ni ma ( :oops: przepraszam ostały się niedobitki),

2) jest za to polityka prorodzinna, dzięki której wracamy do starych dobrych czasów (na takim Śląsku to się podniesie gdzieś za pół roku liczba urodzeń, w Częstochowie, gdzieś za 8 miesięcy),

3) jak by mi kto powiedział, że dzięki Unii będę miał 0 13 % więcej VAT co mnie pewnie wepchnie w szarą strefę i dołożył, że drewno u nas wzrośnie tak o 30 %, to bym pewnie nieco inaczej głosował, bo mnie jakoś pensja o tyla nie wzrosła, a PKB nam rośnie,

4) jak tu nie być politycznym kiedy RP nasza tak pięknie rynek budowlany oddała, jak prawie wszystko inne.

Na domiar złego wybrańcy z wiejskiej prawem budowlanym wachlują jak helikopter wirnikiem i nie wiadomo co będzie za miesiąc, o dystansie czasowym roku nie śmiem nawet wspominać.

A tak prywatnie, to:

BUDOWA SPRAWĄ POLITYCZNĄ JEST!

Dla ponad połowy klikających na forum.

kroyena :wink:

uważam podobnie jak Ty Maksiu

pamietasz skasowany temat "rok wojny - rok okupacji" ?

w którym nie było ani agresji ani podjudzania do wojny ... a tylko oddanie hołdu poległym i wykazywanie bezsensu prowadzonej obecnie wojny

natomiast

A może cosik z polityki?

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=292999&highlight=prawica#292999

uznany został za neutralny ...

dziwna wybiórczość ....

Widać cenzura Redakcji jest wybiórcza...

Nie ma cenzury na forum, jest tylko regulamin, który powinien stwarzać jakieś logiczne ramy działania forum. Niekosekwencje - często wynikają z tego, że jakiś wątek pozostaje niezauważony. Poza tym nie polujemy na "złe" tematy - te z pogranicza wielu spraw, w tym politycznych po prostu są na tym forum.

Rzeczywiście usunęliśmy - regulamin. Rozczarowanych przepraszamy.

to znaczy jest regulamin czy go nie ma bo ja juz sie gubie "droga redakcjo". tzn czy ja moge spać na tym łózko po prawej czy nie . zupełnie jak w "Rejsie" a podobno coś od tamtego czasu drgneło i poszło do przodu? ;)

:( Jakoś markotnie się zrobiło. Ciekawe, że to był bardziej polityczny temat od homoseksualisów albo od "zostałes ministrem..." Przypominam, że funkcja ministra jest POLITYCZNA i scisle zwiazana z politycznym zapleczem 8) :D

No, ta mysl mnie juz troche rozbawiła. :wink:

Regulamin tematy polityczne i religijne określa jako niezgodne z tematyką tego forum. Przyznajemy Wam rację o tyle, o ile jesteśmy pod wrażeniem kultury, z jaką toczą się trudne rozmowy na forum, np. wątek o związkach homoseksualnych. Zatem jeśli forumowicze chcą rozmawiać o polityce, zapraszamy do klubu budującego. Niestety wątek Barda przepadł bezpowrotnie.