Jerzysio 03.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 .... i tak oto Bardowie ginęli w imię wolności ( słowa ) !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszechobecny 04.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Tam od razu męczennik. Kroyena to twardy zawodnik (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.02.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Wszechobecny ...... mówimy o Bardzie Trzynastym ......J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.02.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich po przerwie spowodowanej staraniem o załatanie skołatanych nerwów. Po tygodniowym urlopie pojawiam się znowu i od razu miłe zaskoczenie, że tyle osób mnie popiera. Nie będę toczył z Redakcją dyskusji, czy założona ankieta była słuszna czy nie, bo pewnie w ramach eskalacji skończyło by się to banem. To byłoby pewnie ja ciągnięcie tygrysa za ogon. Przyjemność żadna a ryzyko duże. Poddaję się decyzji Redakcji, chociaż niesmak z powodu wybiórczości traktowania. Są tu o wiele bardziej kontrowersyjne wątki i nic im się nie dzieje.Są też wątki polityczne. Widocznie nie są a mój był. Pozdrawiam wszystkich a redakcję zwalniam z dawania mi kubka na pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No co Ty? Nie zwalniaj z dawania kubka. Jak sie porządnie wściekniesz, to bedziesz go mógl rozbic na scianie Witaj rekonwalescencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.02.2005 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 To w takim razie poproszę PROSIMY O ADRES. KUBEK CZEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.02.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Może dwa. Coś jest w tym czerwonym lakierze. DFziała na dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.02.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Może dwa. Coś jest w tym czerwonym lakierze. DF ziała na dziewczyny. Ogniem piekielnym chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Piekielny, nie piekielny. Niby mam kubek, a jokoby go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj BardJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts