Peterek 28.01.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 jeszcze wczoraj tu było, a dziś nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 28.01.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jedno usunięte, a drugie u psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 czyli potwierdza się, że jak sie ktoś za bardzo interesuje polityką, to ma coś z głową albo... znika w tajemniczych okolicznościach Polityka to brudna sprawa, ktoś zadecydował, że lepiej będzie jesli się skupimy na ściankach i współczynnikach U BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 31.01.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hey baba_budowniczy z moją głową jest ok. . Tak tylko pytałem nieczęsto znika jakiś temat z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts