dizzepl 10.10.2024 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października Planuje zamontować rekuperację w domu powierzchni 120m2 (z poddaszem użytkowym) Na forum jest sporo fajnych tematów dotyczących rekuperacji ale nie znalazłem tematów związanych z w miarę aktualnymi kosztami ręku z montażem. Rozstrzał cenowy jaki spotykam na forum jest spory - od 15 do 30 tys. Czy ktoś mógłby się pochwalić jakimiś świeżymi kwotami na podobny metraż? I czy warto dopłacać do nie wiadomo jakiej rekuperacji? O ile przy pompie ciepła jest to uzasadnione to czy są na prawdę duże różnice między poszczególnymi rekuperatorami? (Oprócz posiadania funkcji jak odzysk wilgoci itd.) dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tj.100 14.10.2024 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października Mam parterowe 128m2 właśnie maja mi zakładać wentylację z odzyskiem ciepła za robociznę z materiałem odwiertami plus requperator requnet v302 wersja Connect cena 23.800zl troszkę drogowo ale wyceny miałem nawet na 27 tys zł woj Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adiš1719517701 14.10.2024 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października ile odwiertow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wello 15.10.2024 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października V302 to stara wersja, pewnie mają jakieś leżaki, które chcą opchnąć. Zapytaj ich o 402. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts