Dariaxd 11.10.2024 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2024 Witam, Poszukuje instalatora, który montował kiedykolwiek pompę Euros- Energy ( E.ON ). Próbuje ja uruchomić, ale nie znam kodu instalatora i nigdzie nie moge go znaleźć. W serwisie proponują mi wysłanie technika, ale on jest zbędny. Potrzebuję tylko ten kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
and1234 12.10.2024 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 (edytowane) Udało się aktywować? Również poszukuje Edytowane 14 Października 2024 przez and1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 16.10.2024 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Bez kitu 2-3-4 zatwierdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_35 31.01.2025 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia W dniu 16.10.2024 o 22:17, marcinbbb napisał: Bez kitu 2-3-4 zatwierdź Witam. I jak z tym kodem ? Czy ktoś posiada ten pin do panelu instalatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlawy 02.02.2025 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego W dniu 31.01.2025 o 19:42, Kamil_35 napisał: Witam. I jak z tym kodem ? Czy ktoś posiada ten pin do panelu instalatora ? Dołączam się do pytania. Euros strzeże ich jak największej tajemnicy. Potrzebuję kodu serwisowego do tej pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hollywood 06.02.2025 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego Rozmawiałem właśnie z instalatorem tych pomp i sam nigdy nie słyszał o jakichkolwiek kodach instalatora. Proces instalacji i konfiguracji odbywa się z Wizarda - Programu. Podłącza się komputer i konfiguruje lub zdalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlawy 07.02.2025 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 22 godziny temu, Hollywood napisał: Rozmawiałem właśnie z instalatorem tych pomp i sam nigdy nie słyszał o jakichkolwiek kodach instalatora. Proces instalacji i konfiguracji odbywa się z Wizarda - Programu. Podłącza się komputer i konfiguruje lub zdalnie. Jak w smaku panelu sterowania masz miejsce na wpisanie 4 cyfrowego kodu. To jak? To że zdalnie to każdy pytający wie potrzebujemy kodu który umożliwi samodzielne wejscie w menu serwisowe. I dostęp do najbardziej podstawowych zmiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts