newyork 15.10.2024 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2024 ATLAS M-system 3G Sufity podwieszane Część otworów na kołki w suficie wypadło w belce, w twardym materiale. Kołek siedzi mocno. Część trafiło w pustak. Tyle, że pustak ma już swoje lata i wiercąc wiertłem 10mm, wsadzając kołek, kołek wpadł. Kołka 12mm nie mogę wsadzić, bo musiał bym także zmienić szpilkę na grubszą, a tak się nie da. Macie jakieś pomysły ? Mocowania uchylne odpadają, bo nie zamocuje tej szpilki ... Może jakiś preparat do osadzania kołka w otworze, a po późniejszym utwardzeniu, można już śmiało kręcić ? Jest coś takiego w sprzedaży ? (tak, nie jestem fachowcem, raczej amatorem z domowym doświadczeniem i kursem na Youtube ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 17.10.2024 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2024 japierd.... 🥸 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts