Agata15 30.01.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Szanowni Państwo.Bardzo spodobał mi się projekt domu LIBRA. W związku z powyższym zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą, o wskazanie miejsca, w którym mogłabym zobaczyć wybudowany już dom.Pozdrawiam Agata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 30.01.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam, jesli chodzi Ci o projekt z pracowni Domus to z tego co mi wiadomo, to projekt ten jest dostepny od 7 m-cy dopiero i raczej nikt jeszcze tego domu nie wybudowal. Sama jestem nim zainteresowana i zamierzam startowac na wiosne. Zapraszam do dyskusji w temacie: Czy ktoś budował LIBRĘ z firmy Domus. Tam jest juz dosyc duzo informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam, zapszaszam do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts