duduś 30.01.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Czy ktoś z Was wynajmuje mieszkanie np. studentom ? Z jakimi problemami się to wiąże co byściew tejkwestiiporadzili?Proszę o odpowiedż osoby które uprawiają ten proceder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janu 30.01.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 WitamWynajmowałem mieszkanie studentkom (wydawało się, że z dziewczynami mniej kłopotu) przez dwa lata...I miałem spore problemy z sąsiadkami, wydzwaniającymi do mnie po nocy z pretensjami.Było, minęło.Jeśli musisz - wynajmuj, ale na "Dzieńdobry" ustal wyraźne zasady, co wolno, czego nie, ile to będzie kosztowało (wpadkę można zaliczyć np. na telefonie, ale także na wodzie i cieple, jeśli masz "olicznikowane").Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts