arkadiuszzz 19.10.2024 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października Witam. Chciałem podzieli pomieszczenie na dwa pokoje. Do wybudowania ścianki działowe, myślałem o silikatach. Zastanawiam się nad kwestia wykorzystania powierzchni nad belkami do szczytu dachu. Czy mozna wykorzystać ta przestrzeń? Czy jętki wówczas powinny opierać się na ścianie działowej? W sumie to nie wiem od czego zacząć, szukać specjalisty od dachów, czy firmy ogólnobudowlanej. Proszę o jakieś sugestie jak to można mądrze rozplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.10.2024 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października do belek silikat, wyżej płyta k-g. Można zrobić antresolę, ale będzie niska, ciasna i trzeba się zastanowić czy będzie się komuś chciało tam wchodzić sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts