danpi 30.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam. Ruszam na wiosnę z projektem W-0708 Inwestprojektu. Co o nim myślicie? Czyż małe nie jest piękne . Może ktoś już zrealizował taki projekt. http://www.inwestprojekt.com.pl/ http://www.inwestprojekt.com.pl/projekty/zoom.php?image=_plany_duze/w-0708-1.jpg http://www.inwestprojekt.com.pl/projekty/zoom.php?image=_plany_duze/w-0708-2.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdziorek 19.03.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Bardzo fajny domek i wcale nie taki mały, moja siostra buduje też z inwestprojektu, ale w-0714, jest mniejszy ale bardzo przytulny. Pokoje mogłyby być troszkę większe ale jak da radę to zawsze można coś przerobić.Bardzo ładny domek, zgrabny, w moim styluPOWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziutek2002 03.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mam taki sam projekt. Za jakiś tydzień będę kaładł blachodachówkę. Co Cię konkretnie interesuje? Zrobłiem sporo zmian i myślę, że bardzo mądrych. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
welniak 23.02.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zamieszkaliście już? Mam pytania jak się sprawuje domek wybudowany wg projektu W-0708. Konkretnie: jak sprawa wentylacji? Ciągi wentylacyjne są tylko do kuchni, łazienki i kotłowni. Czy to wystacza? Co myślicie o zmianie technologii ścian z cegły kratówki na beton komórkowy + styropian 10cm, a strop monolityczny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 27.08.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam, widze ze niewielu zdecydowalo sie na ten projekt, mi on pasuje i juz za 3 dni ide do arhitekta zeby zaadoptowal mi ten projekt ( ciekawe ile mnie wykasuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 07.09.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Jest ktos kto buduje dom wedlug tego projektu ?` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 05.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 05.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Niestety nie buduję tego domku (ale trochę podobny południowy + garaż z http://www.domek.net.pl), natomiast muszę powiedzieć, że bardzo sensowny projekt w kontekście value for the money Przy stosunkowo niewielkiej powierzchni oferuje sporo pomieszczeń (nawet jeśli niektóre niewielkie typu salon 23m, sypialnia 7m) i jest w stanie pomieścić nawet 5-osobową rodzinę... Spora kotłownia nie ogranicza wyboru sposobu ogrzewania do gazu czy elektryki. Dach 4-spadowy trochę podroża wykonanie, ale ogólnie mi się podoba. Ja bym trochę bardziej "otworzył" parter - zrobił przejście między kotłownią a garażem, powiększył przejście z holu do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 05.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 wlasnie tak zrobilem, otworzylem salon na korytarz, a co do pokoi na poddaszu to tez troche mnie zdziwilo ze sa takie male, ale podawany metraż to tylko powierzchnia do skosow wiec po podlogach pokoje sa duzo wieksze, dodatkowo podnioslem sciane na poddaszu o 25 cm i mam okolo 1m wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 29.10.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Jest ktos kto buduje dom wedlug tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danpi 20.11.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześc. Ja już wybudowałem. Jak masz jakieś pytania to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts