Gość 1950 30.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 bardzo ciekawe, zauważyłem dzisiaj że szanowny Moderator oznacza wszystkie moje posty flagą "nie ma nowych postów" czyżby dlatego że nie kryję się że jestem instalatorem i parę cierpkich słów napisałem na temat "fachowowści" drukowanych tekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.01.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 mało tego, każde moje wejście obojętnie na jaki temat, choćby po to żeby przeczytać posty, powoduje automatycznie wyświetlenie flagi w danym temacie "brak nowych postów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.02.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 mało tego, każde moje wejście obojętnie na jaki temat, choćby po to żeby przeczytać posty, powoduje automatycznie wyświetlenie flagi w danym temacie "brak nowych postów" Taką flagę widzisz ty - odwiedziłeś ten temat, nic się tam nowego nie pokazało, nie musisz ponownie zaglądać. Ale ktoś inny zobaczyć może zupełnie co innego. Jeśli tam nie zaglądał, widzi flagę, że są nowe posty, tym bardziej, jeśli ty coś tam dopisałeś. Nie jest to dyskryminacja. Komputer bazy forum po nicku rozpoznaje forumowicza i wyświetla mu odpowiednie flagi: "byłeś tam", "jest coś nowego" - indywidualne potraktowanie klienta (jak w "call center" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 dobra, dobra, po odwiedzinach wątku, gdz ieś tak w połowie dnia resetuje chorągiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts