krzychu74 12.09.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Czy styropian FS 15 grubość= 10cm jest odpowiedni pod względem wytrzymałości do ocieplenia ściany gr.24cm (beton komórkowy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.09.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Większość tak robi i jest ok. Nawet producenci w swoich informatorach sugerują FS 15 do ocieplenia ścian metodą lekką - mokrą. Jeśli masz możliwość to daj frezowany. Lepszy efekt - choć trochę drożej. Warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.09.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Tylko przy frezowanym jak będziesz kleił sam, a zwłaszcza Twoja ekipa, musisz baaaaardzo przypilnować wszelkich docinań, bo tam frez znika i ..... sam wiesz co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 A co do producenta steropianu to polecam z czystym sumieniem Austroterm. Moja ekipa docieplala 12cm z felcem i bardzo byli zadowoleni z materialu. Idealnie rowny, felc wchodzi na wcisk.Warto zaplacic pare zloty wiecej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2002 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Najlepszy styropian: Termo Organika!!!Więcej na stronie: http://www.termoorganika.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2002 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Ja też doczytałem, że najlepiej zastosować jest grubość co najmniej 12 cm. Zachęcam do zaglądnięcia na stronę: Termo Organiki!!!http://www.termoorganika.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts