pattaya 01.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Ile schodzi z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oczyszczalnia 02.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ile schodzi z montażem? Montaż na 4 osoby to około 3-4 dni. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.03.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 200zł dniówka?To chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.03.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Próbowałam ostatnio dowiedzieć się czegoś o możliwości dofinansowania oczyszczalni z UE i przy okazji usłyszałam, że: 1. Podobno w UE najmniejszy dopuszczalny zbiornik to 3 m3 ( 3000 l ) . Czy mógłbyś, Robercie, ustosunkować się do tego? Poproszę jeszcze o odpowiedź na powyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oczyszczalnia 02.03.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Próbowałam ostatnio dowiedzieć się czegoś o możliwości dofinansowania oczyszczalni z UE i przy okazji usłyszałam, że: 1. Podobno w UE najmniejszy dopuszczalny zbiornik to 3 m3 ( 3000 l ) . Czy mógłbyś, Robercie, ustosunkować się do tego? Poproszę jeszcze o odpowiedź na powyższe. Nic takiego nie słyszałem. Jeśli tak żeczywiście jest to są też osadniki 3000l. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oczyszczalnia 10.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Jeszcze tylko 11 dni promocji! ZAPRASZAM. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Jeszcze dwa pytania:1. Czy długość drenażu , którą proponujesz, jest zawsze wystarczająca?Firmy w moim mieście proponują zazwyczaj drenaż 48 - 60 m.2. Ile trzeba jeszcze zainwestować, żeby otrzymać gotową oczyszczalnię (kruszywo, itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oczyszczalnia 10.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Jeszcze dwa pytania: 1. Czy długość drenażu , którą proponujesz, jest zawsze wystarczająca? Firmy w moim mieście proponują zazwyczaj drenaż 48 - 60 m. 2. Ile trzeba jeszcze zainwestować, żeby otrzymać gotową oczyszczalnię (kruszywo, itp.)? Drenaż 30mb dla 4 osób wystarcza w warunkach normalnych. W trudnym terenie stosujemy (za dopłatą) dłuższy drenaż lub szersze wykopy i więcej tłucznia. Oczyszczalnie 1-komorowe są sprzedawane z dłuższym drenażem bo istnieje możliwość przedostania się surowego ścieku w drenaż rozsączjący i zablokowanie go lub częściowe zamulenie. My oferujemy oczyszczalnie 2000l z montażem za 5999zł brutto w warunkach normalnych. Jest to kompleksowa usługa łącznie z kamieniem płukanym. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.03.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 A co rozumiesz przez "trudny teren"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts