osowa 30.01.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Redakcja puszcza WALENTYNKOWE tapety .... Urokliwe A jakie Wy macie plany na tę słodką okazję ? Szykujecie swoim lubym jakieś specjalne , wyszukane niespodzianki ? Czy obchodzicie ten dzień ... taki romantyczny ? ( choć dopiero zwyczaj ten u nas od niedawna , jednak wydaje mi się , że na stałe się już wkradł w nasze serca ) . Zdradżcie , czym się obdarowujecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.01.2005 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 A gdzie tu jakieś szaleństwa ? Tylko tyle rok temu ? marnie ... ufam , że w tym Forumowicze puszczą wodze fantazji i więcej szczegółów wyjdzie na światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 W tym dni wyjatkowo jestem mily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mors 31.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 pitbull- Wyjątkowo miły dla siebie czy dla "drugiej połówki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.01.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 W tym dniu .....też bede miły . W Bieruniu mamy drewniany kościółek pod wezwaniem św. Walentego, więc ......zaprosze żone do kościoła na wspólną modlitwe za wszystkich zakochanych, a potem kupie jej piernikowe serduszko, a dzieciom po lizaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dla siebie zawsze staram sie byc mily . W koncu codzienne schizofroniczne kontakty sa bardzo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.01.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 http://www.um.bierun.pl/foto/walenty.jpg Tak wygląda 1 z 2 kościołów w Polsce pod wezwaniem św. Walentego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 01.02.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 bodzio, ale cudo, szkoda że mnie tam nie zabierzesz . Uwielbiam takie kościółki pachnące modrzewiem. No radźcie co robić, bo ja też nie wiem co tu mojemu ukochanemu mężowi sprezentować/zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 A mnie to święto bardzo złości. Oczywiście ściągnięta tandeta z zachodu. W ten jedyny dzień niektórzy panowie przypominają sobie , że mają przy sobie drugie połówki. Śpieszą po kwiatek lub serduszko i wydaje im się że jest O.K. Nie wierzę osowa, że wyczekujesz , że własnie ten dzień "zmusi" Twojego męża do jakiś cieplejszych gestów ze strony Twojego męża. Tak jak ja nie potrzebuję Dnia Kobiet , tak nie potrzebuję Walentynek do tego abym była kochana i uwielbiana przez męża. Ja to mam na co dzień. Jedynie jest to dobra okazja dla nastolatków, młodych ludzi , którzy chcą zainteresować sobą płeć przeciwną lub mieć okazję wyznać swoje skryte uczucia. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.02.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 nie potrzebuję Walentynek do tego abym była kochana i uwielbiana przez męża. Ja to mam na co dzień. Paty. Ale się przechwalasz .... No oczywiście , że nie o to w tym chodzi by było to TYLKO w ten dzień i to chyba zrozumiałe – bynajmniej dla mnie . Ale Traktuję to jako dzień dobrej zabawy : nawet z przymrużeniem oka - gdzie można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa ( tacy jesteśmy wszyscy zabiegani w tej szarej rzeczywistości ) – a to dobra okazja , nieprawdaż ? To samo można by było powiedzieć o dniu imienin czy innych bardziej podkreślanych w kalendarzu : po co pamiętać ? Przecież i tak wszyscy wiedzą jak mam na imię ? ... itd.. Uważam , że mimo wszystko takie dni są potrzebne i SĄ PRZYJEMNE . Powiedz Paty czy na co dzień dostajesz od swojego kochającego męża ; CZERWONĄ BIELIZNĘ ? jeśli tak , to masz pełne szafy ... hihihi Pozdrawiam romantyzmem i wesołym spojrzeniem na życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 bodzio, a to parafie wygooglane:Klewki, Latowicz, Obra, Gdańsk Matarnia, Konopiska, Kłoko, Krobia, Łasin... ... i polskokatolicka w Filadelfii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Klewki?? Czy ja dobrze widze?? Hmmm, tam to chyba nie pojade z moja 2 polowa (nawet do kosciola) bo sie boje Talibow i Leppera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Klewki?? Czy ja dobrze widze?? Hmmm, tam to chyba nie pojade z moja 2 polowa (nawet do kosciola) bo sie boje Talibow i Leppera :D To zabieraj Melę i.........przyjeżdzaj do Bierunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 bodzio, a to parafie wygooglane: Klewki, Latowicz, Obra, Gdańsk Matarnia, Konopiska, Kłoko, Krobia, Łasin... ... i polskokatolicka w Filadelfii... Musiałeś mnie tak wkopać ? A tak chciałem zaimponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 04.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 ej, no zaimponowałeś, zaimponowałeś . kroyena cię tylko przyłapał na małej nieścisłości, ale speckomisji nie będziemy powoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 08.02.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 a ja wymyśliłam ze skoro w połowie roku mamy zamiar wyprowadzic sie na naszą kochaną malutką podwarszawską wioskę, która ceniona jest ze wzgledu na dwie stadniny koni i piekne lasy to aby ten nasz wspólny poczatek jakoś uczcić to zarezerwowałam stolik przy kominku w knajpce w stadninie:)wiem ze to nic nadzwyczajego zaprosic meza do knajpki, ale ta knajpka jest urocza..drewniane belki na sufitach, śiwce na drewnianych ławach, skrzynkowe okna i kot który zawsze siada obok ciebie jak coś pysznego zamówiłeś do jedzenia, no i piekny otwarty kominek w którym zawsze pali sie ogień..jest romantycznie i pięknie.. no a po drugie to już nasza wioska:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Dla zainteresowanych podaje linka do życiorysu św. Walentego http://www.bart-apostol.katowice.opoka.org.pl/walenty_zywot.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 błąd ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 błąd ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts