Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WALENTYNKI - dzień zakochanych i kochających CO NA PREZENT ?

osowa

Recommended Posts

Redakcja puszcza WALENTYNKOWE tapety .... Urokliwe :wink:

A jakie Wy macie plany na tę słodką okazję ? Szykujecie swoim lubym jakieś specjalne , wyszukane niespodzianki ? Czy obchodzicie ten dzień ... taki romantyczny ? ( choć dopiero zwyczaj ten u nas od niedawna , jednak wydaje mi się , że na stałe się już wkradł w nasze serca ) .

Zdradżcie , czym się obdarowujecie ....

8) 8) 8) 8)

A mnie to święto bardzo złości. Oczywiście ściągnięta tandeta z zachodu. W ten jedyny dzień niektórzy panowie przypominają sobie , że mają przy sobie drugie połówki. Śpieszą po kwiatek lub serduszko i wydaje im się że jest O.K.

Nie wierzę osowa, że wyczekujesz , że własnie ten dzień "zmusi" Twojego męża do jakiś cieplejszych gestów ze strony Twojego męża.

Tak jak ja nie potrzebuję Dnia Kobiet , tak nie potrzebuję Walentynek do tego abym była kochana i uwielbiana przez męża. Ja to mam na co dzień.

Jedynie jest to dobra okazja dla nastolatków, młodych ludzi , którzy chcą zainteresować sobą płeć przeciwną lub mieć okazję wyznać swoje skryte uczucia.

Paty.

nie potrzebuję Walentynek do tego abym była kochana i uwielbiana przez męża. Ja to mam na co dzień.

Paty.

Ale się przechwalasz .... :wink: No oczywiście , że nie o to w tym chodzi by było to TYLKO w ten dzień i to chyba zrozumiałe – bynajmniej dla mnie . Ale Traktuję to jako dzień dobrej zabawy : nawet z przymrużeniem oka - gdzie można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa ( tacy jesteśmy wszyscy zabiegani w tej szarej rzeczywistości ) – a to dobra okazja , nieprawdaż ? To samo można by było powiedzieć o dniu imienin czy innych bardziej podkreślanych w kalendarzu : po co pamiętać ? Przecież i tak wszyscy wiedzą jak mam na imię ? ... itd.. Uważam , że mimo wszystko takie dni są potrzebne i SĄ PRZYJEMNE . Powiedz Paty czy na co dzień dostajesz od swojego kochającego męża ; CZERWONĄ BIELIZNĘ ? jeśli tak , to masz pełne szafy ... hihihi

Pozdrawiam romantyzmem i wesołym spojrzeniem na życie .

a ja wymyśliłam ze skoro w połowie roku mamy zamiar wyprowadzic sie na naszą kochaną malutką podwarszawską wioskę, która ceniona jest ze wzgledu na dwie stadniny koni i piekne lasy to aby ten nasz wspólny poczatek jakoś uczcić to zarezerwowałam stolik przy kominku w knajpce w stadninie:)

wiem ze to nic nadzwyczajego zaprosic meza do knajpki, ale ta knajpka jest urocza..drewniane belki na sufitach, śiwce na drewnianych ławach, skrzynkowe okna i kot który zawsze siada obok ciebie jak coś pysznego zamówiłeś do jedzenia, no i piekny otwarty kominek w którym zawsze pali sie ogień..

jest romantycznie i pięknie.. no a po drugie to już nasza wioska:))