nie48 31.01.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ciekawi mnie czy notariusz ma stawke równą w całym kraju.Za kupno nieruchomości w Wałczu zapłaciłem 300zł.Wykup mieszkania od spółdzielni jakie są tu ceniki, odczego to zależy?Dziękuje za rady. Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaned 31.01.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Wszystkie stawki są wymienione enumeratywnie w rozporządzeniu min sprawiedliwosci z 28 VI 2004 w sprawie max stawek taksy notarialnej.Taksa jest taka sama--zależy od wartości przedmiotu czynności notarialnej--chyba ze są max wartości określone--górne widełki-trzeba sobei spojrzec w to rozporzadzenie--i wsio będzie jasnepozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 31.01.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 kancelarie notarialne ( niechętnie ale jednak ) udzielają opustów.Osobiście, przy załatwianiu spraw związanych z zakupem gruntu dostałem na pocieszenie kilka procent. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts