md2 31.01.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam, sprzedam projekt APS 92 L i P podpiwniczony bliżniak (4 egzemplarze x 2)w zwiazku ze zmianą planów budowlanych i życiowych (rozterkami związanymi z tą zmianą dzieliłam się z Forumowiczami, i chciałabym gorąco podziękować wszystkim, którzy "zabrali głos w sprawie") jestem posiadaczką projektu APS 92 (obydwie połówki bliżniaka), z którego nie będę korzystać. Projekt pasuje na małą działkę, jest funkcjonalny wydaje mi się, że może zainteresować opsoby szukające właśnie bliżniaków. Załączam link do Archiprojektuhttp://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projektyPozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
md2 01.07.2005 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Oferta ciągle aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts