krollek 28.10.2024 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października Dzień dobry Proszę was o jakieś rady co mogę wyczarować z takiego mieszkania. Nieforemny salon i małe pokoje. Wrzucam moje amatorskie plany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.10.2024 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października a dla kogo to ma być mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.10.2024 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października dla 2+1 (lub gabinet) można tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krollek 28.10.2024 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października Dziękuję za odpowiedź. Mieszkanie dla 2, sypialnia + gabinet. Nie spodziewałem się że można tak to przerobić, teraz to dopiero będę miał mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.10.2024 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października gabinet można zrobić jeszcze mniejszy, bo powiększyć strefę dzienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts